kurcze takiej ciszy na forum to dawno nie było

Poza tym Zosia wczoraj miała bliskie spotkanie z wiadrem i trochę sobie rozcięła buźkę od środka, myślalam, że wybiła sobie zębolka, bo krew się lała jak nie wiem co

isiaładna ta sukieneczka

Zmieściłam się, bo to nie jest standardowe łóżeczko, tylko większe. Ja się w nim wychowałam, mój brat, siostra, a nawet tata jak był mały. :)a jak ty się zmieściłaś do tego łóżeczka i jeszcze taka wyciągnieta
wizę że Kindzena policzkach też wyszła jakaś alergia , u nas to samo ipoświętach musimy przejść na ostrą dietę ,żeby zobaczyćod czego to,nabiał już dawno wyeliminowałam i nadal jest
Ja bardzo lubie zdjęcia, interesuję się fotografią i mam lustrzankę soniaka, dostałam na 18. Także cykam sobie to tu, to tam. :)śliczne zdjęcia, jak ty je robisz, ja takich nie umiem
u nas tylko na policzkach się pokazuje , ale najprawdopodobniej na mandarynki , bo nabiału już doś dawno nie jadamy a ostatnio zaogniło się bardzo i przypomnialam sobie że zjadł 2 mandarynki ,a tak je uwielbia ,że jak idziemydo sklepu to pierwsze co robi to biegnie do mandarynek i chociaż jedna musi wrzuciś do koszykaKinga miała mega wysypkę na całym ciele i suchą skórę strasznie ma itd, itd...
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość