Buzok dziekuje za komplement

Zdjecia przepiekne

Dziewczyny pomozcie Nadi wyskoczyly na buzce jakies male czerwone plamki co to moze byc??????
był moment, że mąż musiał podjechac autem pod zachrystię i karmiłam go w samochodzie, bo się okropnie darłze zdjec widac ze byl grzeczniutki????
a karmisz ją piersią, bo nie pamiętam? Jeśli tak to może coś zjadłaś?Dziewczyny pomozcie Nadi wyskoczyly na buzce jakies male czerwone plamki co to moze byc??????
Witaj Aniula! Kurcze to nie wiem co to może być jak już nie karmiszWitam buzok wlasnie nie juz nie karmie dzis zamawiamy wizyte domowa zobaczymy co to moze byc oby nic powaznego
dziękiBuzoczku cudowne zdjęcia Adrianek jaki śliczny przystojniaczek, super! A jak imprezka się udała? I pochwal się co mały dostał na chrzest?
ja też jestem ciekawa, bo już dawno ich nie było.Ciekawet jak tam ALINECZQ, GAGA i ZUBELEK?
to masz tak jak ja miałam z Oliwcią, pewnie częściej ją dokarmiałaś i butla jej się spodobałaU nas już koniec "cycowania" nie wiem czemu Kladia w ogóle nie chce ciągnąć
nie mam pojęcia, nigdy nie brałam tabletek anty...Nie wiem czy to w ogóle może mieć jakiś wpływ? Jak myślicie!
a to pewnie dlatego, że mała już nie cycaKurcze liczyłam ze jeszcze trochę bez będzie a ty lipa:(
kup sobie lipibaza taki krem, na takie zmiany skórne u maluszka świetny jest, i można smarować buźkę. Mój Adrian jak jakieś 2 miesiące temu coś zjadłam to miał okropne plamy i nie wiedziałam co go uczuliło, i doktorka stwierdziła, że nie ma co doszukiwać się co to zjadłam tylko zacząć tym smarować i napewno minie. Po pierwszym dniu smarowania byłam przerażona, bo miał jeszcze więcej plamsmarowac sudocremem
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość