hej chyba sie wyspalam wkoncu bo usiadlam i was doczytałam
a wiec tak: ;)
malej pepuszek prawie odpadl ale nieladnie sie zasycha i polozna muaiala jej zrobic czyms tam takim fioletowym
mam nadzieje ze wkoncu pepuszek zrobi sie ladny i nie bedzie trzeba o nim myslec przy ubieraniu i kapaniu
mala ma potowki wiec polozna kazala ja kapac od czasu do czasu w kali i ladnie jej juz sporo poschodzilo wczoraj kapalam ja w rumianku
prawie za kazdym razem malutka mi cos przesiusia alebo przekupcia i wszystko do prania a w trakcie przebierania robi takie fontanny siusiu ze ja tez czasem mokra ;)
ja mam sie fajnie bo puki co Krzysiiu nie pracuje dopiero zaczelismy budowe gabinetu bo wszystko sie tak przeciagalo w czasie przez te papiery to K mi duzo pomaga
zaraz jak jest cos do prania to przepierze jedzonko mi robi tesciowa gotuje sprzata takze mi zostaje w sumie tylko zajmowanie sie mała
a i tak czuje sie przemeczona wczoraj bylam z K na krociutkim spacerku to sie tak zle czulam na powietrzu taka slabiutka musze po troszku codziennie wychodzic moze to po tym krwotoku co mialam taka oslabiona jestem
od dwoch dni K spi na dole bo sie przeziebił
i wogole taka jakas jestem przewrazliwiona ze czesto mi sie chce plakac
moze jak juz dojde do siebie to bede umiala lepiej sie cieszyc macierzynstwem
polozna kazala mi szeroko pieluchowac mala i troszke miala dupke obszczypana wiec nie stosuje chusteczek nawilzonych tylko jak zrobi kupke albo siusiu to przemywam woda przegotowana i na przemiaan stosuje puder z kreemem tormential bo sudocremu tez mi nie kazala stosowac ze niby zostawia grube warstwy po sobie
a i jeszcze mialam problem bo mala tak duzo pije ze osttanio jak chcialam sobie sciagnac pokarm zeby dac jej z buteleczki to nie mialam co sciagnac i musielismy kupic sztuczne melko wyłam jak nie wiem bo malutka tylko tydzien ma a ja musze jej takie sztuczne pakowac
pije herbatki laktacyjne i bawarki tylko raz jej zrobilam to mleczko ale nie smakowalo jej za bardzo dzis w nocy zauwazylam mokra koszulke bo mi pokarm z cycusia polecial a wiec moze w koncu bede miala coraz wiecej tego mleczka oby
wiecie co przez to ze jestem taka oslabiona i wogole patrze na wage a mi tylko 4kg zostalo do zrzucenia
masakra ale widze sama ze nogi i buzie mam szczuplejsza niz przed porodem i taka bladziutka jestem
tylko brzuszek mi zostal z rozstepami ale to sie da nadrobic
mala w nocy zrobila taka zielona kupke taka twardsza ;/ nie wiem dlaczego czy wasze maluszki tez taka kiedys zrobily dotychczasz byly ladnitkie zólciutkie z grudkami
pierwsze dni w domku byly najgorsze bo kupa gosci sie zjezdzala jedni odjechali przyjechali nastepni myslalam ze oszaleje naszczescie sie skonczylo a K powiedzial ze juz nikogo nie wpusci hahha bo mu dziecka nie beda rozdrazniac
wczoraj przyszedl wozek wiec za troszke wezmiemy malutka na spacerek
dobrze to chyba tyle hehe milej lekturki bo widze ze sie rozpisalam a malutka nadal grzecznie spi