hej dziewczyny
witam nową koleżanke i zapraszam do klikania
wczoraj byliśmy u tego ortopedy,ale sie wkurzyłam bo myślałm że usg będziemy miały a on tylko zbadał tylko tak powierzchownie i stwierdził że ok jak narazie,ale za dwa tygodnie bedziemy miały jeszcze te usg,narazie pieluchuje bo tak kazał doktor,kazał jeszcze jak najczęsciej kłaśc na brzuszku,mieliśmy miec dziś szczepienie ale mała ma katar jeszcze więc czekamy do wtorku,przybrała znowu przez dwa tygodnie 400 g,i wazy 4300 już....co do naszej wysypki hmmmm,jest cały czas ,mamy skierowanie do dermatologa bo wygląda na alergiczną,ma bardzo szorstka skóre i uszka bardzo,w poniedziałek ja sie uda to będziemy miały wizyte ,a jak sie nie uda to w środę póję prywatnie,wizyta 50 zł
no i mała na brzuszku pięknie trzyma głóke w górze ,jestem w szoku bo w domu tak nie podnosiła a ulekarki pięknie się postarała.
u mnie mineło 6 tygodni połogu a ja jeszcze plamie nie dużo ale jednak jak się to skonczy chciałabym isc na kontrole i jeśli bedzie wszystko ok to pomyśle może o seksiku ,od lipca tamtego roku nic nie było
Aniaaa, ja tez sie martwie o bioderka,mój pediatra powiedziała że według nowych rekomendacji i obserwacji nierówne fałdki jeszcze o niczym nie świadcza także nie martwmy sie na zapas mi ten ortopeda powiedział że jest ok ,ale zobacze jeszcze co usg pokaze
NowaSejana, super że nóżka ok,bo jednak gips to nie zafajna sprawa