Mam cichą nadzieję że dotrzymasz słowa i rzeczywiście będziesz częściej zaglądać :)
Ja w to wierze
Brawa dla Adrianka za wagę 7300 no to kawał chłopa z niego
tak tylko on na tyle nie wygląda, Oliwia jak miała 4,5 miesiąca to ważyła 7800, i po niej to było widac, bo pulpecik był z niej niezly, ale on to chudzinka, ale szkoda, że nie mierzą u nas, bo on na moje oko to długalny jest
, jak dorwe jakiś metr to sama go spróbuje zmierzyć
bo deszcz lał cały tydzień
jeju u nas takie gorąca ostatni, że szok, Adrian w samych bodkach z krótkim rękawkiem śmiga.
ponad 100fuli w jednym sklepie
ja też ostatnio bardzo odczówam podwyżki, bo dużo więcej pieniędzy zostawiam w sklepach , a wcale więcej nie kupuję
A i zamówiliśmy bilety na chrzest na 02 październik także Chrzest będzie 09.10!
To Wy kupujecie bilety dla gości?
, kurcze to faktycznie troszkę Was będzie to kosztowało, albo moze źle zrozumiałam
A ja się muszę pożalić, bo 13 czerwca mi się kończy macierzyńskie, i musze wracać do pracy
, tak ogólnie to fajnie wyjdę troszkę do ludzi, ale szkoda mi malego i karmienia piersią. No ale to wygląda tak, że wracam od 13 do końca czerwca, bo potem mamy wakacje, więc jakieś 2,5 tygodnia, no ale trzeba je jakoś zorganizować, bo ja będę pracować od 8 do 13, i chyba na ten czas pojedziemy do mojej mamy
, bo nie będe miała jak małego wozić tak z rana. Mam nadzieje, że do września zrobię to prawko
teraz moi chlopcy śpią, a my z Oliwką robimy karty pracy do przedszkola, ale nudny dzień.
[ Dodano: 22-05-2011, 15:20 ]
mam tab. Alli
oby pomogły, ja nie mogę nic brać, bo karmie małego
, ale do tej pory ładnie leciałam z wagi, a od jaichś 3 tyg stoję w miejscu
. Ja miałam dość dużą wagę jak rodziłam małego, i muszę się pochwaliś, że od urodzenia zlecialam 25kg, no ale na tym stop, a jeszcze by się przydało z 10