mojej mamie np nigdy sie tak dokladnie po cc nie wciagnelo...ale to bylo 30 lat temu i zupelnie inne ciecie mai ja bylam od poczatku z butli karmiona...wiec pewnie dlategoże jak miała cesarkę to po 2 latach dopiero odzyskała figurę a teraz po naturalnym porodzie mówi że 2 miechy i już się wciągnęło
ja jak na 2 miesiace po czuje sie okey-nie rewelacyjnioe ale w miare przyzwoicie...tak posrodku jestem miedzy kumpela ktora naturalnie rodzila na poczatku lutego i schudla chyba bardziej niz przed ciaza juz...a taka patykowata raczej byla...a druga mamuska tez naturalnie rodzaca ale 13 miesiecy temu ...ktora nigdy tak naprawde ie schudla i brzusio ma takie jak ja teraz....
kurcze znow mnie cyco pobolewa ...i sie twrdy robi ...musze jednak malego przykladac do cyca na ta pilke do rugby od czasu do czasu bo inaczej nie ciagnie z gory i mi sie blokuje
[ Dodano: 28-05-2011, 20:36 ]
uuuuu...a tu pusto ...kurcze usiluje zlozyc karuzelke dla malego...ale nie idzie ...co za palant to wymyslil???!!!facet napewno...zadna kobieta nie skomplikowalaby niepotrzebnie tak porostej rzezcy...