kurcze nie mam kiedy usiasc i napisac... Gabriel zakatarzony, ja zapalenie piersi mialam jakies drobne, bo goraczka tylko 1 dzien i jakos przeszlo, tylko piers troche jeszcze boli...
Sejana, pytalas czy mi przyznali na Gabriela kindergeld-w kwietniu mi juz wyplacili zalegly, dzieki czemu po narodzinach Poli kuba mogl troche z nami w domu posiedziec, teraz juz co miesiac dostaje.
Ja Pole tez klade w body ostanio, ale z dl rekawkiem, bo raczki jej marzna inaczej, dzisiaj jej tez skarpetki ubralam, czesto jak ja w nocy biore juz do siebie to jej spiochy ubieram bo ma chlodne stopki.
Karmie wtedy kiedy Pola ma ochote, nie potrafie nawet okreslic co ile
po prostu jak chce to dostaje...
sliczne te Wasze maluchy, kazde jedno juz takie pucki ma
te opaski na glowy boskie sa, u nas szukalam to jakies kilka sztuk znalazlam do chrztu z takimi wymyslnymi kokardami na pol glowy
moze jak bede w pl to gdzies znajde...
Tabogucka, przerabane masz z ta goscina, ja ci nie doradze, bo ja jedza jestem generalnie, jak juz bym sie zgodzila na takie odwiedziny to na pewno bym szybko postawila sprawe jasno, ze mi sie to nie podoba i zeby sie zmywali predko
ja po prostu nie lubie osob trzecich w moim domu, odwiedziny do 7 dni wskazane, dluzej to juz naduzycie
Pola ostatnio wazyla troszke ponad 5.5kg mysle, ze bedzie rownac do rowiesnikow, bo inaczej by zostala paczkiem strasznym