my tez się wlasnie odpieluchowujemy. Całkiem nieźle nam to wychodzi. Mamy problem jedynie z kupa... bo chyba ma blokade i niestety nieraz nie da znać, ze chce siku i pójdzie w majteczki, ale powoli i do celu :) trzymamkciukiMy od wczoraj chodzimy w majtochach. Zmoczyła wczoraj 3 pary i 2 party spodenek. 3 razy udało się zdążyć do nocnika. Za każdym razem jednak przychodzi i mówi. Nie chodzi mokra.
o to rzeczywiście nie tak bliskonie wiem czy mamy blisko jakeis 280 km w jedna strone
to nieciekawie, ale jak się nie uczą, to nie masz wyjściaczeka mnie chyba wystawienie 2 jedynek czyli nieklasyfikowanie 2 uczniów
my siku i był wielki krzyk i ZOsia mówi: mama pampesia, pampesiaMy też wczoraj mieliśmy kupę a gacie
na Maślicach budują słynny stadion na Euro 2012coś mi się te Maslice kojarza
do wszystkiego mozna się przyzwyczaićzycie we Wro moim zdaniem dużo trudniejsze....
to nie miałabym oporów, pozytywne oceny stawia się za naukę, a nie za nieuctwonie uczą i w ogóle mają lekceważący stosunek do wszystkiego i do wszystkich.
a MAti szybko pożegnal się z pampkami ?przez lato trzeba się pozbyć pamków
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość