my tez się wlasnie odpieluchowujemy. Całkiem nieźle nam to wychodzi. Mamy problem jedynie z kupa... bo chyba ma blokade i niestety nieraz nie da znać, ze chce siku i pójdzie w majteczki, ale powoli i do celu :) trzymamkciukiMy od wczoraj chodzimy w majtochach. Zmoczyła wczoraj 3 pary i 2 party spodenek. 3 razy udało się zdążyć do nocnika. Za każdym razem jednak przychodzi i mówi. Nie chodzi mokra.
o to rzeczywiście nie tak bliskonie wiem czy mamy blisko jakeis 280 km w jedna strone
to nieciekawie, ale jak się nie uczą, to nie masz wyjściaczeka mnie chyba wystawienie 2 jedynek czyli nieklasyfikowanie 2 uczniów
my siku i był wielki krzyk i ZOsia mówi: mama pampesia, pampesia a w żłobku załatwia się na nocniczek bez problemu...My też wczoraj mieliśmy kupę a gacie
na Maślicach budują słynny stadion na Euro 2012coś mi się te Maslice kojarza
do wszystkiego mozna się przyzwyczaić ja np. Wrocek bardzo lubię, ale mieszkam tu dopiero od 6 latzycie we Wro moim zdaniem dużo trudniejsze....
to nie miałabym oporów, pozytywne oceny stawia się za naukę, a nie za nieuctwonie uczą i w ogóle mają lekceważący stosunek do wszystkiego i do wszystkich.
a MAti szybko pożegnal się z pampkami ?przez lato trzeba się pozbyć pamków
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość