witam kobitki
dawno mnie nie było,ale wogóle nie mam czasu na kompa
jestem tak padnieta po całym dniu, że jak tylko odpalam kompa to zaraz zasypaim , a dzisiaj czekam na wyschnięcie włosów i możenie padnę
u nas wszystko dobrze , Lolek jednynie przechodzi samego siebie , łobuzuje ile wlezie
ale dajemy radę
całe dnie spędzamy na dworze , jak nie pracuję przy pazurkach to bierzemy rower i jeździmy , Lolek to uwielbia
odwczoraj Lolek sam na siebie mówi " ika" i jak ktoś się go zapyta jak się nazywa to mówi IKAA
oprócz tego co już wcześniej mówił jakoś tam po swojemu trajkocze , ale bez rewelacji
zaczeliśmy nocnikowanie i musze go pochwalić , bo już drugi dzień ładnie zrobił kupkę , dziś co prawda posaziłam go na nocnikbo chciał sam ale nie spodziewałam się że coś zrobi i poszłam sama do toalety aon przybiega zadowolony i woła upa, upa ja się zaśmiałam i nie wziełam tego poważnie idziemy do pokoju a tam w nocniku kupa , taki był z siebie dumny a ja mu nie uwierzyłam
co jeszcze
gorąc niesamowity, u nas na podwórku to fajny chłodek jest , ale jak trzeba wyjść na ulicę to nie do wytrzymania
ale może toilepiejniż zimno i deszczowo
matikasia, oj masz sie z tą chorobą lokomocyjną , dobrze że u nas dzieciaki moga jeździć bez takich awarii
a jak z babcią lepiej?
już niedługo masz wakacje , fajniemaja nauczciele, idealny zawód dla kobiety
isiawarszawa, oj lekarze to porażka
widzę że u Ciebie przygotowanie do ślubu pełna parą idą
sierpniówka, witam nową koleżankę
Magda33, klima jak wszystko ma plusy i minusy
u nas też ostatnio pokazałasię katar ,ale był taki lejący i podałam wapno i zyrtek i po dwóch dniach nie było sladu ,musiało cos ostro pylić i to by łkatar alergiczny ,
umówiłam Lolka do allergologa na 12 lipca , bo to zpalenie oskrzeli nie było takie normalne
hmm co jeszcze
a wczoraj byłam na zakupach ubraniowych , dostałam kaskę od męża,żeby wydać na siebie i poszłam do Orseya, bo tomój ulubiony sklep, ciuchyna mnie szyte i zaszalałam
a że miałam jeszcze bon na -30% to 2 bluzki i pasek miałąm darmo
jeszcze tylko buty muszę dokupić , bo nie znalazłam takich jak chciałam
no i z grubsza to wszystko , postaram się zaglądać częściej
a jszcze jedno
dziewczyny prosze zagłosujcie na Łaskarzew w akcji Nive i place zabaw
Link usunięty przez moderatora !