No właśnie Ja jestem ciekawa jak u mnie będzie wyglądała wizyta położnej. Będzie jutro ok 10-11. Coś czuję że tak samo jak przed ciążą skończy się na jednej wizycie bo to ta sama babeczkaDla mnie to głupota bo przecież gdyby było coś nie tak to położna ma obowiązek i musi to zgłosić.
Powodzenia! Bądżcie dzielnejutro na szczepienie
wszystkiego najlepszego dla męża :ico_prezent:dzis moj P ma urodziny
kiedyś na pewno się odważyszbo ja sie nie odwaze z dziecmi jechac do miasta
dzięki,przyda się,bo pewnie będę płakać razem z MilenkąPowodzenia! Bądżcie dzielne
to bardzo ładnie jeKarmię przeważnie co 3 godziny czasami domaga się wcześniej ale wtedy mniej wypije, pewnie chce się piciu
Ja właśnie tak robię tylko myć muszę 2xOilatum bo po oliwce to tłuste włoski i raz nie wystarczy. Emilia i spłukuj czysta wodą, nie tą z kąpieli.emilia7895, na ciemieniuchę najlepiej oliwka 20 min przed kapielą, wytrzeć pieluszką albo szczotką o miękkim włosiu, potem umyć główkę najlepiej w Oilatum. I znów wyczesać.
Ja się dołączam do życzeń.wszystkiego najlepszego dla męża :ico_prezent:dzis moj P ma urodziny
My też jutro mamy szczepienie i zapewne będę wyć tak jak Ty Aniu. Idę z D bo sama nie chcę.dzięki,przyda się,bo pewnie będę płakać razem z MilenkąPowodzenia! Bądżcie dzielne
wystarczy troche ponarzekac i zobacz oby tak zostalochyba ktoś mi wczoraj dziecko podmienił je co 2-2,5h przez max 20min i śpi w nocy pięknie spał, tylko 2 pobudki
ja nie myslalammyślała któraś z was nad nauką pływania dla noworodków??? ja się nad tym zastanawiam żeby zachować naturalny instynkt małego...
ja też idę z AMy też jutro mamy szczepienie i zapewne będę wyć tak jak Ty Aniu. Idę z D bo sama nie chcę.
to fajny plan a mieszane przecież możesz mieć jeszcze jak będziesz pracować,np jak wrócisz z pracy przystawić do cycusia,no ale to twoja decyzjaAnia chcę karmić wyłącznie piersią 3 miesiące, a później 2 miesiące karmienie mieszane z czasem sama butelka, bo wracam do pracy po macierzyńskim i nie chcę już wtedy karmić, bo w pracy nie będę miała warunków do odciągania pokarmu.
za 2 tygodnie mojego słoneczka
to superchyba ktoś mi wczoraj dziecko podmienił je co 2-2,5h przez max 20min i śpi w nocy pięknie spał, tylko 2 pobudki
chciałabym ale mam za daleko do basenumyślała któraś z was nad nauką pływania dla noworodków??? ja się nad tym zastanawiam żeby zachować naturalny instynkt małego...
wiem coś o tymz dwojka dzieci i w dodatku samemu, ciezko sie jakos zorganizowac narazie
My z mężem bardzo chcieliśmy ale jednak nie stać nas na to. W Warszawie strasznie dużo to kosztujemyślała któraś z was nad nauką pływania dla noworodków??? ja się nad tym zastanawiam żeby zachować naturalny instynkt małego...