No właśnieDla mnie to głupota bo przecież gdyby było coś nie tak to położna ma obowiązek i musi to zgłosić.
Powodzenia! Bądżcie dzielnejutro na szczepienie
wszystkiego najlepszego dla męża :ico_prezent:dzis moj P ma urodziny
kiedyś na pewno się odważyszbo ja sie nie odwaze z dziecmi jechac do miasta![]()
dzięki,przyda się,bo pewnie będę płakać razem z MilenkąPowodzenia! Bądżcie dzielne![]()
to bardzo ładnie jeKarmię przeważnie co 3 godziny czasami domaga się wcześniej ale wtedy mniej wypije, pewnie chce się piciu![]()
Ja właśnie tak robię tylko myć muszę 2xOilatum bo po oliwce to tłuste włoski i raz nie wystarczy. Emilia i spłukuj czysta wodą, nie tą z kąpieli.emilia7895, na ciemieniuchę najlepiej oliwka 20 min przed kapielą, wytrzeć pieluszką albo szczotką o miękkim włosiu, potem umyć główkę najlepiej w Oilatum. I znów wyczesać.
Ja się dołączam do życzeń.wszystkiego najlepszego dla męża :ico_prezent:dzis moj P ma urodziny
My też jutro mamy szczepienie i zapewne będę wyć tak jak Ty Aniu. Idę z D bo sama nie chcę.dzięki,przyda się,bo pewnie będę płakać razem z MilenkąPowodzenia! Bądżcie dzielne![]()
![]()
wystarczy troche ponarzekac i zobaczchyba ktoś mi wczoraj dziecko podmieniłje co 2-2,5h przez max 20min i śpi
w nocy pięknie spał, tylko 2 pobudki
ja nie myslalammyślała któraś z was nad nauką pływania dla noworodków??? ja się nad tym zastanawiam żeby zachować naturalny instynkt małego...
ja też idę z AMy też jutro mamy szczepienie i zapewne będę wyć tak jak Ty Aniu. Idę z D bo sama nie chcę.
to fajny planAnia chcę karmić wyłącznie piersią 3 miesiące, a później 2 miesiące karmienie mieszane z czasem sama butelka, bo wracam do pracy po macierzyńskim i nie chcę już wtedy karmić, bo w pracy nie będę miała warunków do odciągania pokarmu.
za 2 tygodnie mojego słoneczka![]()
to superchyba ktoś mi wczoraj dziecko podmieniłje co 2-2,5h przez max 20min i śpi
w nocy pięknie spał, tylko 2 pobudki
![]()
chciałabym ale mam za daleko do basenumyślała któraś z was nad nauką pływania dla noworodków??? ja się nad tym zastanawiam żeby zachować naturalny instynkt małego...
wiem coś o tymz dwojka dzieci i w dodatku samemu, ciezko sie jakos zorganizowac narazie![]()
My z mężem bardzo chcieliśmy ale jednak nie stać nas na to. W Warszawie strasznie dużo to kosztujemyślała któraś z was nad nauką pływania dla noworodków??? ja się nad tym zastanawiam żeby zachować naturalny instynkt małego...