Niusia już bez pampersa na dobre
No 51 ważę, a przed ciążą 46kg. :)no naprawdę nie przesadzaj że 5 kg
Dlatego właśnie bardzo za tym jestem.praca z tymi małymi dzieci daje naprawdę wiele radości:)
Gratulacje, my jeszcze nie wiemy do czego nocnik służy. :Pjuż bez pampersa na dobre
brawa dla Lolusia! My mamy "mama" i "tata". :P W dodatku ja często zostaję tata. :Pale rajkocze non stop
Właśnie dziś dostałam, także już wszystko ok.chudzinka z Ciebie i dobrze dziewczyny mówią że może przesadzasz zdietą i to spowodowało brak @
Uważaj na tą maść, bo nam doktorka powiedziała, że to maść z hormonami i że to może odbić się w późniejszym czasie na zdrowiu. Żeby jej nie używać.Przepisał nam maść elocom
Ja jak przerywam to jem wszystko i 1kg najwyżej mi wraca, nie więcej.i ciągle muszą się pilnować.
W ogóle nie wiem co to, ale oby Zosia się trzymała!w żłobku w II grupie jest szkarlatyna
też tak uważamKasia90 jesteś dla siebie zbyt surowa i wymagająca.
super , a u nas jest bunt i Lolek dziś nie chciał siąść na nocnik , trochę polatał w ciągu dnia po podwórku bez pampka ale nic nie zrobił a ja miałam krótka przerwę na obiad a potem zostawał z dziadkiem wieć już go ubrałam , ale po niedzieli moż będzie spokojniej to bedziemy sie częściej rozbieraćPowiem Wam, że u Milenki to sikanie poszło jak z płatka
no sterydy , sterydy i najlepiej małe powierzchnie smarować i nie wystawiać na słońceta maść to jakiś syntetyczny hormon sterydowy
to dobrze ,Właśnie dziś dostałam
doczekałaś się
oj wysokie to sa ,jestem wyższa od Pale jak dla mnie za wysokie.
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość