magda1614 ja Mata nie ubierałam w garnitur. Też miałąm straszny problem ze znalezieniem czegoś normalnego. Kupiłam białą koszulę i bawełniane spodenki, też białe, ale w delikatne paseczki, do tego sweterek w kolorze ecru i białe buciki. my akurat trafiliśmy na chłodniejszy dzień, ale może to i lepiej
cieszę się, że nie kupiłam garnituru, który teraz bym powiesiła i byłby bezużyteczny, a tak wszystko wykorzystam, no może oprócz koszuli, ale ona kosztowała 18 zł
tabogucka dobrze, że wyjaśniliście sobie z mężem nieporozumienia. Ja też mam wrażenie, że siostra po prostu zaplanowała sobie u Was wakacje
no to odliczamy od nowa. Ale już ostatni raz. Tym razem wypraw ich wcześniejszym pociągiem na lotnisko. Oby ten tydzień szybko zleciał.
a moją @jestem mile zaskoczona, bo jest bezbolesna i mało obfita, oby szybko minęła. Po Oli umierałam z bólu. Nie byłam w stanie nic zrobić w domu, brałam silne leki przeciwbólowe na receptę. Takie @jak dziś mogę mieć
Aniaaa odnośnie tej szczepionki jeszcze. To po zakupie musisz ją przewieźć do domu i do przychodni w zimnie. Mnie pielęgniarka mówił, żeby do termosu rzucić kostki lodu i tak ją przewieźć.
[ Dodano: 28-06-2011, 22:17 ]
tabogucka, a odnośnie tej wysypki, nie wiem co Ci pwoiedzieć. mówisz alergia???ale na co?????jak będzie się nasilać, pokaż to lekarzowi.