Czesc dziewczyny...
Mielismy dzisiaj jechac do frankfurtu spotkac sie z kolega Kuby i po zoo polazic to sie ogoda popsula, od nocy deszcz leje i siedziemy w domu...
ale chociaz w piatek nam sie udalo od reki paszporty dla dzieci wyrobic w kolonii.
z Facetami zawsze to samo
jak jest jedno dziecko to tez jest inaczej-latwiej, nawet jak maz sie nie rwie do pomocy, ale jak pojawia sie kolejne dziecko to by sie przydala ta pomocna dlon, a okazuje sie, ze nie ma na co liczyc...
ja mojemu mezowi nie moge powiedziec, ze jak taki madry to niech sie zamieni choc na 2 dni, bo to raczej on mi zawsze mowi, ze jak mi tak zle to zebym szla pracowac, ja niestetty bez doswiadczenia zawodowego to mi tym raczej usta zamyka, bo nie wiem co bym musiala robic, zeby przynosic do domu tyle kaski co on
ale pomoc by mogl czasami...
Dobrusia, ale klawe imie masz
Polka do tej pory smoczka raczej nie uzywa, a wrecz ja wkurza jak probuje ja zatkac smokiem... a to tez ulatwienie, jak sobie mozna smoczkiem troche pomoc...
nooo i w szoku jestem, bo ewidentnie zeby jej ida
na dole widac oba pod dziaslem, ale z lewej strony ma spuchniete, wiec obstawiam, ze pierwszy bedzie wlasnie lewy... i czasami wsieka sie strasznie, bo ja swedza te dziaselka, potrafi sie za gacie zlapac i je sobie do buzi wepchac i zaciekle je gryzie i placze
a jak jej palca dam to zaraz go do buzi wpycha i go tam obrabia ostro, a podobnie jak Gabcioch gardzi gryzakiem, wie jakos musimy przetrwac... ladnie juz lapie rozne rzeczy taka skupiona jest strasznie na tym...
Aga, pokaz jakies zdjecia z imprezki
Patrycja z tymi zakupami z mezem to szokujace
moj nie cierpi zakupow
a musi ze mna jechac, bo ja sobie sama nic nie umiem kupic, wiec zawsze cala wataha jedziemy
i on wpada jak styista miedzy wieszaki, wybiera mi ubrania i mnie wygania do przymierzalni, ale ciagle ma przy tym ponura mine i jest niezadowolony, ze musi brnac przez centrum handlowe
a jakby jeszcze mial na mnie czekac w aucie... fiuuu, chyba by wscieklizny dostal
Sejana, wy tam macie cos ciekawego w tym swoim miescie? jakies muzeum, atrakcje dla dzieci??
[ Dodano: 17-07-2011, 16:19 ]
Ewelcia, weszlam sobie na twoje zdjecia na nk... te pierwsze w blond wlosach
zupelnie do siebie nie podobna jestes
i chyba okraglejsza troche niz teraz, prawda?