widze ze agnieszka nie odpisala szkoda mam nadzieje ze u niej wszystko dobrze
A tu jak zwykle pustki na kazdym forum cos sie dzieje tylko nie u nas szkoda
sorki, jakoś tak mi zeszlo i nie odpisałam. Agnieszka odpisala, ale niestety nie doszła mi jej cała wiadomość, ucieło troszkę, ale obiecała, że jak znajdzie chwilkę to zajrzy do nas . Pisała, ze coś ma nie tak z netem, bo nie mogła się ostatnio zalogować na forumwidze ze agnieszka nie odpisala szkoda mam nadzieje ze u niej wszystko dobrze
ja jak wiem, że jest za ścianą to ok , ale jak wyjedzie gdzieś dalej to też nie moge zasnąć , takie jakieś przyzwyczajenie . Zobaczysz jak Ci córa urośnie i powoli "odbije "Ci męża . Moja Oliwia to czasem tak w żartach mówi: "mamusia tatuś jest moim mężem a nie Twoim" .ja jakos bez meza zasnac nie moge
hehe takie obowiązki to można spełniaćdobra ucieekam bo wzywaja mnie obowiazki malzenskie hehe dobranoc
dzielna dziewczynka, my idziemy w tym tygodniu na szczepienie. Ile mała Waży? pochwalcie się wagą maluchów.dostałą 3 zastrzyki
to może Ci dłużej rano pośpio 7 szła spać tak wczoraj i dziś po 9 dopiero zasnęła
oj czekam ale ząbków nie widaćząbki przechodzi jak mu już wyjdą to będzie spokojniejszy!
nie sądzę, najczęściej dzieci które raczkują nie śpieszą się do chodzenia, bo potrafią się już przemieszczać i dojść tam gdzie chcą. Ja mam nadzieję, że nie zacznie chodzić zanim skończy 10 miesięcyPenie gdy nasze szkrabki zaczną raczkować to Krzyś już zacznie chodzić!
hehe przy takich dwóch rozrabiakach to faktycznie urwanie głowy, dobrze, że się jeszcze nie biją o te zabawki, choć niedługo pewnie i do tego dojdzie . Oliwia jak narazie się ładnie z Adrianem bawi, choć ona jest starsza i jakoś inaczej podchodzi do tego , jest taka opiekuńcza . Choć czasem jak mały bardzo marudzi, to mówi, że ona jednak woli jak jest spokojnyCześć dziewczyny, u mnie ostatnio doba za krótka
niestety i takie bywająHej dziewczynki a ja ze złymi wieściami
a nie mówił Ci kiedyś jakiś pediatra, że dziecku nie podaje się nic na temp, dopuki nie osiągnie 38.3, ponieważ organizm sam musi nauczyć się zwalczać temp , no i w ten sposób lepiej broni się przed chorobą37,4 dałam jej Ibum
możliwe,mojej siostry synek to na kazdego ząbka chorował , a to uszko złapał, a to gardło, a to gorączka, ciągle coś, i jak mu zęby wyszły to i choroby się skończyłyMoże to od ząbka bo drugi na dole jej idzie,
Oj ja też przeżywam każdą chorobę małego, zresztą Oliwki też. Tak już jest z nami rodzicami. Mój P jak mały był ostatnio chory na tą trzydniówkę i był taki rozpalony, to ciągle powtarzał, że jakby się dało to wziąłby to co złe z nigo na siebie, bo żal patrzeć jak dziecko cierpiTo jej 2-ga choroba a ja jestem załamana tak mi jej szkoda!
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości