tabogucka Chętnie zagłosuję,zajrzałam na stronkę tylko nie bardzo wiem jak to zrobić

Lecę na

na glownej stronie www.bounty.co.uk czwarty kwadrat od gory z napisem face of bounty kliknactylko nie bardzo wiem jak to zrobić
Jesli Polka jest bardzo glodna to musze jej przed wlozeniem do wanny dac cyca, zeby nie plakala w kapaniu, ale po ubraniu w pizamke ja jeszcze raz przystawiam, bo jesli jest mocno zmeczona to zasypia przy piersi i usypiako z glowy ;) a tak ogolnie to po kapaniu karmie jednak, bo ona sie nie lubi wycierac i ubierac, wiec po tym wszystkim sie przy piersi wycisza...a jedzonko czy mleczko dajecie przed czy po kapieli ??
ja jedną nowość wprowadzam raz na tydzień. Z tym, że u nas jest ryzyko alergii.ktoras pytala z jaka czestotliwoscia pokar my inne dawac,
u nas podobnieale skubana strasznie sie drze do lyzki jak my jemyi dziuba tez ladnie do jedzenia otwiera...
dzieci rosną tak szybko, że nawet nie wiemy kiedyNo i Polka ostatnio mialczek jest, ja czasami zapominam, ze to taka duza dziewczyna juz i sie nudzi po prostu
oj, do wprowadzania nowosci to sie zgodze-nie wszystko na raz, bo sie musi brzusio przyzwyczaic i jakby cos sie dzialo to skad wiedziec od czegoFintifluszka napisał/a:
ktoras pytala z jaka czestotliwoscia pokar my inne dawac,
ja jedną nowość wprowadzam raz na tydzień. Z tym, że u nas jest ryzyko alergii.
wlasnie u Gabriela tez jed´st taki jeden, Gabriel mowi na niego, ze to niedobry chlopak, zawsze mi opowiada kogo dzisiaj zbil, albo co zlego zrobilw grupie Oli neistety też taki jest.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość