Magda moja tez ma plesniawki ale na policzkach i podniebieniu i nie umiem sie ich pozbyc
a Blanka wczoraj wieczorem tak mi plakala caly dzien kupki nie zrobila i chyba to prze te kaszki ;/ pomagalam jej i dalam ten czopek glicerynowy a ponziej to i przeciwbolowy ale i tak plakała kupki wycisła tyle o ile tak mi jej szkoda bylo ze ponziej sama plakalam ze moze cos nie tak jej daje moze nie te pory moze nie te ilosci nie wiem jak juz zaczelam K plakac to o wszystko

mam wogole tez propozycje pracy wczesnie pracowalam przez 3lata jako asystentka kierownika w supermarkecie Dino nie bylo zle a potem poszlam do Wrocka do K mieszkac i rok tam siedzielismy pozniej wrocilismy ja pracy nie moglam znalezsc gadalam z tym kierownikiem i mnie zatrudnil i bylam tam moze z 1,5 miesiaca i poszłam na zwolnienie ale to na kasie wtedy siedzialam ale dzieki niemu mialam wszystkie te macierzynskie itp no i teraz proponuje ze bedzie do biura potzrebowal a to raptem 1km od nas ten sklep i wogole ale z drugiej str nie chce małej zostawiac z tesciową to ja chce ja wychowac a nie ze pol dnia ze mna a pol z babcią ja mam inne metody wychowawcze niz ona

chyba kupie ten soczek jablkowy bo dzis tez nie robiła kupy

Aniu dobrze ze wyniku wporzadku