- hehe,to pewnie tez normalna reakcja,zwlaszcza,ze nie planowalas,ale ja mysle,ze predzej czy pozniej i tak bedziesz sie cieszyc W szpitalu poznalam taka mame,ktora miala starsza corke,pozniej urodzila blizniaki i wpadla z 4 dzieckiem - probowala sie go pozbyc,szukala po internecie sposobow itd,nie udalo sie - urodzila i teraz mowi,ze kocha najbardziej ze wszystkicha póki co żyję sobie i mówie że tego nie ma
- dokladnie takZnam wiele takich przypadkow.
- matka nie lam sie Zobaczysz,bedziesz miala synka i zakochasz sie od pierwszego wejrzenia Instynkt sie obudzi i bedzie gitdlatego miłość do niechcianego i nieplanowanego dziecka przyjdzie moze kiedyś
- ja mam inaczej,Andrzejek byl chciany ale byl takim eksperymentem,jak bylam w ciazy z nim,to raz bylam mega szczesliwa,a byly dni,ze czulam sie wrecz okropnie,ze jak "to cos" moze we mnie rosnac,czulam sie jak np krowa czy inne zwierze Ale jak go zobaczylam,bylam juz zakochana na zaboj,jak pierwszy raz zachorowal i pomyslalam,ze moglabym go stracic - milosc byla przypieczetowana na wieki Zuzie kochalam jak zobaczylam dwie kreski na tescie,potem w 8 TC byla zagrozona,lekarz kazal mi sie nastawic na najgorsze,wiec wmowilam sobie,ze w ciazy nie jestem,udawalam,ze jej nie ma,bo balam sie cierpienia,po jej ewentualnej stracie,jak sie urodzila - milosc na zaboj i to juz przypieczetowana A teraz tez juz kocham nad zycie to 3 kropeczkeale miłość do nich przyszła z czasem
.obie moje córeczki są jak najbardziej planowane i chciane ale miłość do nich przyszła z czasem
dlatego miłość do niechcianego i nieplanowanego dziecka przyjdzie moze kiedyś
nie prosiłam o nie...czuję sie świetnie...i w pracy już sie nie przesilam...koleżanki mi na to nie pozwalają...i szefowa zabronila mi cokolwiek podnosic...wogole u nas jesienią jest lekka praca...chce chociaz popracowac do listopada...a L4 dostalas?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość