isiawarszawa, jeśli chodzi o mnie, to ja bym kupila te pierwsze. Są wyższe i na pewno stabilniejsza nóżka będzie w kostce. Ja Zosi wczoraj kupiłam właśnie takie trochę za kostkę z Bartka. Poza tym te pierwsze są na rzepy, więc wygodniejsze w codziennym użytkowaniu.
[ Dodano: 09-09-2011, 10:08 ]
ale tu cisza...
U nas z każdym dniem coraz lepiej. Zosia płacze rano, ale już nie tak strasznie i krótko. Tylko z jedzeniem w żłobku bez zmian - malutko bardzo je. Za to w domu nadrabia

Dziś rozmawiałam z jednaz mam, której dziecko też było przeniesione do II gr w sierpniu i mówila, że jej córeczka zrobiła się strasznie niegrzeczna, obrażalska i bije wszystkich, budzi się w nocy, marudzi i czasem biorą ją juz do siebie do łóżka. I jak do tej pory nie płakała zostając w żłobku, to teraz płacze. Moja Zosia ma to samo. Tak się zastanawiamy czy wtedy, gdy były z nimi starsze dzieci, to nie dokuczały maluszkom i one teraz robią to samo, no chyba że tak odreagowują stres spowodowany przeniesieniem do nowej grupy, może to rodzaj buntu
A moze wchodzą po prostu w ten jeden z "przyjemniejszych" okresów w życiu
Jutro muszę się chyba ewakuować z Wrocławia, bo mieszkam w pobliżu stadionu wybudowanego na euro2012 i jutro jest walka bokserska Adamek-Kliczko i z tej okazji zamykają kilka ulic dla ruchu samochodowego

Tylko komunikacja miejska i autobusy dla 40 tys. widzów co 5 minut

Oczywiście mieszkańcy mogą jeździć za okazaniem dowodu (będą bramki), więc będzie wesoło
[ Dodano: 12-09-2011, 07:23 ]
Gdzie jesteście??????