jakie dietki stosujecie? fatycznie MŻ? (niestety u mnie z cwiczen tylko jakieś brzuchy wchodzą, bo nie mam pieniędzy i nawet czasu na aerobik czy silownię

tak jak pisały dziewczyny można stosować dietę ale mądrze... żadnych udziwnień.
Zrób sobie rachunek sumienia

zapisz na kartce to co jesz w ciągu dnia... i sama zobaczysz co tak naprawdę jest potrzebne a co nie.
Ja jestem zdania że trzeba jeść wszystko tylko z umiarem, jeżeli np całkowicie odstawisz słodycze a do tej pory jadłaś je kilogramami to organizm się zbuntuje...
Tak samo jest gdy np jest się głodnym i nie jesz bo przecież jesteś na diecie... i efekt odwrotny. Bo w końcu gdy coś zjesz to organizm to wszystko sobie odłoży, zrobi zapas na później. Nie można dopuścić do tego aby nas głodek gonił, dla tego ważne jest aby jeść często ale w małych ilościach.
Co do aerobiku i siłowni, to rozumiem cię, ale jeżeli będziesz zmotywowana i wytrwała to możesz ćwiczyć w domu. Wiem że to trudne ale, kto powiedział że ma być łatwo

Znajdź sobie na necie przykładowe ćwiczenia aerobowe, które możesz wykonywać w domu.
Mieszkasz w bloku? Jeżeli tak to zapraszam na schody

kilka razy góra dół.
Możesz również zbić sobie podest i wchodzić na niego i schodzić, coś w stylu tego co używają na steepie.
Zachęcam równiez do robienia wykroków. ładnie kształtuje się tyłek i uda. Początkowo bez obciążenia a póżniej możesz używać butelki z wodą mineralną.