Cześć dziewczyny mnie to już pewnie nie pamiętacie
witaj Kochana, kogo jak kogo, ale Ciebie pamietamy
nie mam niestety tak czasu
nie dziwie się przy trójce dzieci
, podziwiam
, bo ja mam dwójkę i jak poszłam do pracy to nie wyrabiam się z niczym
, dobrze, że mam troszkę papierkowej roboty przy komputerze, to jak go włączam to i na forum na chwilkę wejdę, a tak to pewnie by mnie tu nie było juz długo
Lilusia ma już 2 ząbki
gratulacje
, to widze, że juz tylko mój Adrian bezzębny
Trochę to Lili odchorowała dostała mocny katar,marudna była i tak chyba z tydzień ale już jest ok.
mój Adrian ma teraz bardzo mocny katar i nie wyrabiam bo taki z niego maruda
, więc może to te zęby
ostatnio budzi się nawet 4 razy
to tak jak u mnie, ale Twoja Lili to jakiś czas spała w nicy, a Adrian to od urodzenia to może 2 noce przespal całe, a teraz to już wogóle po 4razy się budzi, a najgorsze, że ranne pobudki takie już na dobre robi ok 4 rano czasem o 5
On dostaje butle na noc tak ok 20 budzi się ok 24, ale nie chce jeść tylko pomarudzi czasem dłużej czasem krócej, i przyśnie na godzinkę lub dwie i tak do rana, a butle dopiero zjada ok 3-4 rano
, i albo jeszcze przyśnie na krótko, albo już marudzi i budzi caly dom
. Czasem daje mu w nocy do picia len, bo moja doktorka powiedzila, żeby mu nie dawać w nocy jedzenia, ale jak to zrobić jeśli on wogóle nie śpi w nocy i jak odstawie nocną butle to wtedy będziemy całą noc chyba zabawy urządzać
Długo nie siedziała zaczęła w zeszłym miesiącu i dzień za dniem od razu jak zaczęła sama siedzieć tak zaczęła sama siadać,raczkować,klękać i teraz już podnosi się na nóżki ,wstanie ale jeszcze jest "miękka" w nogach
fajne takie raczkujące bąble, ale normalnie naookolo głowy oczy trzeba mieć, bo wszędzie potrafią wejść
I niby człowieka cieszy,że maluszek się dobrze rozwija,rośnie jest silny...ale mnie to jednak trochę dołuje bo tak szybko wyrasta,ucieka to co najsłodsze,nie zdążyłam się nacieszyć maluszkiem a tu już brzdąc się zrobił
oj racja, mnie np okropnie szybko zlecialy te 8 miesięcy
A tak przy okazji dziewczyny częstować się torcikiem
mojego ośmiomiesięczniaka
pisze na fb z grupą
na fb masz czas a dla nas nie
A ja mam problem z Adrianem, co mam robić?
Od dwóch tyg wogóle nie chce mi jeść zupek, robię przeróżne a on ma odruch wymiotny i na wszystkie tak samo reaguje, nie wiem co robić, bo przecież na samych butelkach ośmiomiesięczne dziecko nie może być
, czasem dotknie jakiegoś owoca, ale też nie chce