to tak niestety jak janie mam czasu Was doczytać, o pisaniu już nie mówiąc

oj Adrian już tak jest nieznośny, ze nie wyrabiamKrzyś broi na całego.

to tak niestety jak janie mam czasu Was doczytać, o pisaniu już nie mówiąc
oj Adrian już tak jest nieznośny, ze nie wyrabiamKrzyś broi na całego.
my mieliśmy od chyba 3 miesięcy obniżone na ten śreni poziom, a teraz przelożyliśmy na sam dółMy mamy obniżone łóżeczko na sam dół już od ok miesiąca
od 4 do końca 6 m-ca mały zjadał sloiczki, potem zaczęłam gotować i wsuwał, że hoho, teraz coś mu się buzia zamknęła, ale ja tłumaczę to tym, że to pewnie zęby, bo jeszcze nie mawięc może spróbuj coś ze słoiczków
życzę szczęścia, nie wiem jak jest u Was ale tu to jest naprawdę ciężko z tym zdaniem prawkachoć marzy mi się zdać prawko jeszcze zanim porządna zima uderzy
hehehe i kto to mówiA tu znów takie pustki meldować się dziewczyny:)
hehe dzięki w imieniu małegoa do tego taki słodziak
oj to była faktycznie wygodaa mi jest łatwiej ją odkładać jak jest wyżej
oj strasznie długo ich nie ma, moja mama to już sie strasznie boi, bo w naszej rodzinie ze strony mojej mamy mamy była taka bardzo dawno temu sytuacja, że dziecko długo nie miało ząbków, i jak skończyło rok to zaczęły wychodzić wszystkie na raz no i główka nie wytrzymała i dziecko zmarłoO ząbki się nie martw w końcu się pojawią...
o to znowu będzie tu ciszaw przyszłą niedzielę lecimy do Polski jejku już nie mogę się doczekać
my daliśmy 200złTak myślałam dać 200zł
już przypominamprzypomnijcie jej o forum :
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość