NowaSejana,
tabogucka, dzięki
nie poszła do przedszkola, na dodatek dziś znów buzia wysypana
a my mamy juz 2 zabek
no a łychy to wcina spore
Mat wczoraj jadł ze mną kurczaka, też mu smakował
trzecia noc gdzie sie budzi co godzine i je cyca

i nawet mu sie nie ulewa

dawaj mu kaszkę na noc
Blanka26, a ona 1 rok chodzi do przedszkola???sprubój może tran podawać małej może to coś pomoże,ja Piotrusiowi w pewnym momencie zrobiłam kuracje Ribumonylem i zadziałało,do tego włąśńie jeszcze tran dawałam
tak pierwszy rok.po tranie ma zaparcia a rybomunyl czeka na nią i nie mam kiedy podać, bo ciągle chora
głowa mnie coś boli, mąż się obraził na mnie

och mam go dosyć czasami, kto wymyślił małżeństwa

nic nie robi cały dzień i jeszcze ma pretensje o wszystko, dziećmi w ogóle się nie zajmuje, nie rozmawia, nie bawi się, już mu kiedyś powiedziałam, że w przyszłości będą go miały gdzieś!!!!no zero jakiegokolwiek zaangażowania w życie rodzinne, tylko praca praca praca, nosz kur...ileż można. A mnie ciągle wytyka, ze nic nie robię

wczoraj leżął plackiem cały dzień bo mu niedobrze było

a ja miałam mdłości przez 4 miesiące i wszystsko robiłam i jakoś funkcjonowałam, a tego ledwo brzusio zaboli już umierający. I zawsze tak jest, że jak ma dzień wolny to albo komputer, albo umiera na brzuś lub gardełko!dzidzia maluśka. I ciągle podstaw pod nos, zabierz i pozmywaj. czasem mam ochotę się wyprowadzić i niech siedzi sam ze swoją kochaną pracą!Ja już wiem, że będę mieć przerąbane jak pójdę do pracy. będę musiała robić WSZYSTKO!ale ja też mam jakiś próg wytrzymałości fizycznej i psychicznej! szczerze to jak tylko znajdę pracę będę starać sie o mieszkanie, niech zazna normalnego życia, bo jak na razie to wszyscy dookoła robią za niego,a jemu tak wygodnie.przy okazji wyszedl kolejny minus wprowadzenia się do teściów