Awatar użytkownika
Inuno
Papla
Papla

27 paź 2011, 20:16

Przyznala sie, ze zrobila z siebie idiotke dzwoniac po policje :ico_haha_01: :ico_haha_01:
:ico_haha_01: :ico_haha_01:
dobrze, że się wyjaśniło :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Gwona
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

27 paź 2011, 20:57

NowaSejana :ico_szoking: jak przeczytałam to wszystko to sobie pomyślałam tylko tyle : Jacy ci ludzie są śmieszni i na prawdę chyba z czasem nie mają co robić,tylko zawracać głowę duperelami...Na policję z takim czymś dzwonić :ico_puknij:

[ Dodano: 27-10-2011, 21:00 ]
tabogucka Widzę,że ciężkie nocki dalej u Ciebie :ico_sorki: Oby się szybko wszystko unormowało...U mnie jak na razie <odpukać> mała budzi się tylko raz po 1 i dalej śpi jak zabita do 8.

[ Dodano: 27-10-2011, 21:02 ]
Ciężko powiedzieć...Nigdy się nie spotkałam z tym,żeby skóra pod oczami się łuszczyła. Ale jeśli nigdy tego nie miałaś to na pewno musi to być od tych chusteczek.

tabogucka
Jestem najmądrzejszy na forum!

27 paź 2011, 21:03

Widzę,że ciężkie nocki dalej u Ciebie :ico_sorki:
o jak sie tylko 4 razy budzi to i tak nienajgorzej... :ico_sorki:
dzis mu kupilam inna kaszke Bobovita w polskim sklepie taka z truskawakmi po 6mcu...zobaczymy ...czy bedzie na dluzej starczac...chociaz jeszcze mnie korci ta 5 zboz z lipa kupic...ktoras z was stosowala chyba???i jak ???najadal sie dziec????

Sejana a no wariatka ta Twoja sasiadka.... :ico_puknij: chyba zly dzien miala...ale musi byc jej teraz glupio :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 27-10-2011, 21:06 ]
Ciotka z Jerkiem wpadla i nic nie sprzatnelam a wrecz ten jeden pokoj co mialam w miare ogarniety Jerek znow zabalaganil.... :ico_sorki:
oj a mama juz jutro przyjezdza.... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Gwona
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

27 paź 2011, 21:18

tabogucka Moja właśnie jest na tej kaszce truskawkowej.Raczej nie narzekam po 18 ją dostaje. Po 19 zasypia dokarmiam ją 20.30 później o 22 i śpi bardzo ładnie. 4 pobutki :ico_szoking: No to podziwiam Cię,że jeszcze dobrze funkcjonujesz. :ico_sorki: O ile pamiętam to patrycjaaa zakupiła tą kaszkę z lipy,ale nic więcej już nie pamiętam :ico_wstydzioch: W sklepie nie raz ja widziałam,aż z ciekawości kiedyś sama ją zakupie. No tak a teraz dodatkowe sprzątanie Cię czeka...

Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

27 paź 2011, 22:28

Witajcie.

Ja padam na pyszczek :ico_spanko: :ico_spanko:
Martynce przebija się górna jedynka i cały dzisiejszy dzień przesiedziała u mnie na rękach :ico_olaboga: a jak ją odkładałam albo ktoś ją chciał wziąć na ręce to w płacz :ico_olaboga: Ząbek już widać dobrze ale kurcze nie chce się przebić przez dziąsełko, aż się boję co to będzie,bo druga jedynka też już jest blisko i dwójki też się pchają :ico_noniewiem:
W domu brudno jak nie wiem, kupa prasowania mnie czeka, nie odkurzone, gary nie pomyte, aż strach się po domu ruszać :ico_olaboga: :ico_wstydzioch:
Mam nadzieję,że jutro dam radę wszystko ogarnąć,bo mężuś wraca i pasuje doprowadzić domek to porządku,bo się chłopina wystraszy :ico_haha_01: :ico_haha_01:

NowaSejana, o kurcze ale sąsiadka ... :ico_zly: może myślała,że ściągnie z Was kaskę,bo się wystraszycie policji :ico_puknij: dzieciaczki też miały oryginalny pomysł,żeby skakać po samochodzie :ico_oczko:

tabogucka, może faktycznie uczulenie na chusteczki. Nie używaj ich to powinno Ci raz dwa zejść :-)

aneta11, powiem Ci,że wolał bym,żeby Martynka też jeszcze nie wstawała i nie raczkowała z prędkością światła,bo strach ją gdziekolwiek zostawić i ciężko coś zrobić w domu :ico_noniewiem: ale w końcu znajdę na nią jakiś sposób,żebym mogła cokolwiek porobić :ico_oczko: (mam przynajmniej taką nadzieję) :-D

agusia22, wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za ząbka :-D :-D

agusia22, super,że z bioderkami wszystko dobrze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Blanka26
Trzy tysiące lat minęło...

27 paź 2011, 22:39

hej. powiem Wam, że nawet nie mam siły pisać :ico_olaboga: Wy macie kiepskie noce a ja dni! Mały od kilku dni jest niemożliwy. chce żeby go tylko na pękach nosić. bardzo mu się podoba otwieranie i zamykanie szafek :ico_olaboga: w bujaczku nie usiedzi nawet 5 minut, wszystkie zabawki są be. nawet ugotować nie mam za bardzo kiedy :ico_noniewiem: tylko jak śpi to odpoczywam. A dziś poszłam z dziećmi na zakupy i Olenia jechała na karuzelce a małego ledwo na rękach utrzymałam tak się wyrywał do karuzeli. Bardzo ruchliwe to moje dziecko :-D tylko siedzieć nie chce :ico_noniewiem:
Musze zmienić klimat, bo teściowa mnie wkurza, ciągle by go sadzała na siłę. dziś np zaproponowała, żebym posadziła go na dywanie na kołdrze i obłożyła poduszkami :ico_puknij: nosz jak mi ciśnienie wtedy skacze. stwierdziła, ze mały nie siedzi, bo go nie sadzam :ico_puknij: z Olą było tak samo. ciagle klepała, oj kiedy ona będzie siedzieć, kiedy będize chodzić, kiedy będzie mieć zęby, kiedy zacznie mówić, a teraz ją ucisza. Wtrąca sie i chyba robi to nieświadomie, bo kiedyś dostała opiernicz, zeby się nie wtrącała i obiecała, że już nie będzie i znów robi to samo. :ico_noniewiem: także w poniedziałek jedziemy do moich rodziców :ico_sorki:
no i chcę małemu jeszcze kupić kurteczkę zimową, no to babcia oczywiście zachodzi w głowę jak ja założę niemowlęciu kurtkę :shock:
w ogóle to bardzo bym chciała projektować odzież niemowlęcą, bo widzę, że co niektórzy producenci nie mają wyobraźni :ico_noniewiem: dlaczego ubranka dla chłopców są takie smutne, zgnitozielone :ico_puknij: kto to wymyśla :ico_olaboga:

NowaSejana chyba wszędzie są tacy wredni ludzie. sąsiadka faktycznie się wygłupiła :ico_noniewiem:

tabogucka, ja myślę, ze to uczulenie na chusteczki. są takie specjalne kremy odbudowujące, którymi można smarować żywe rany. I koniecznie taki kup, żeby Ci się tam jakaś bakteria nie dostała. A czym Ty zmywasz buzię???kup płyn micelarny. To na pewno Cię nie uczuli. nie wiem jakie firmy są u Ciebie. Ja stosuję biodermę bądź avene. oba są boskie :ico_haha_01:

kaszki truskawkowej nie stosowałam, tej z lipą też nie, no ale próbuj, a nuż inna będzie bardziej sytna

łeb mnie łupie, mało nie rozsadzi :ico_olaboga:

[ Dodano: 27-10-2011, 22:44 ]
widzę dziewczyny, ze i Wy macie kryzys finansowy :ico_noniewiem: ja zaplanowałam sobie zakupy dla dzieci w tym miesiącu i nie wiem czy wypali. do jutra miałam zapłacić ubezpieczenie Olci i nie mam kasy, bo wypłata nie przyszła. mały ze wszytskiego powyrastał, muszę mu kołderkę kupić, kurteczkę buciki. O sobie to już nawet nie myślę :ico_olaboga:

NowaSejana
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2011, 08:15

dzieciaczki też miały oryginalny pomysł,żeby skakać po samochodzie :ico_oczko:
mialy 2 dni kary i mam nadzieje, ze poskutkuje

no i dzieciaczki byly na tyle madre, ze na samochod weszly w skarpetkach :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

[ Dodano: 28-10-2011, 08:20 ]
Blanka26, oj nie masz lekko z tesciowa.. stare wychowanie... ehhh... przeciez dzieciaczkow nie wolno sadzac, ani obkladac poduszkami, bo beda mialy krzywy kregoslup :ico_olaboga:

tabogucka

28 paź 2011, 09:38

przeciez dzieciaczkow nie wolno sadzac,
to same maja sie poddzwignac i usiasc??? ..jakos tego nie widze ze to moje 9kg samo sie uniesie.... :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

[ Dodano: 28-10-2011, 09:40 ]
bądź avene
avene ...jest w UK co prawda w kosmicznych cenach ale jest w wiekszych sklepach kosmetycznych :ico_sorki: dzieki :ico_sorki:

[ Dodano: 28-10-2011, 09:43 ]
Wy macie kiepskie noce a ja dni! M
wiesz co a moj dziec sie robi maminsynek....jka sie tylko skapnie ze wyszlam spokoju to placz i musze go targac wszedzie ze soba....no nawet 5 minut bez mamusi w polu widzenia nie polezy :ico_olaboga:

A Ola kiedy pierwszy raz siadla?ile miesiecy miala??? Chlopaki to jedank powolne leniuszki sa.... :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: Szymek tez nie siada...tylko w wannie pod koniec kapania go sadzam to lubi kaczki przed soba lapac... :-D

[ Dodano: 28-10-2011, 09:55 ]
dzis Szymek sie tylko 3 razy obudzil na cyca za to poplakiwal i marudzil od 6 rano ...diabli wiedza czemu...wiec uwazam ze kaszka sie sprawdzila :ico_brawa_01:

jeszcze kupić kurteczkę zimową,
no wlasnie my mamy taki gruby kombinezon ale tez sie zastanawiam czy kurteczki mu nie kupic ...bo w wozku nozki to sie w ten spoiworek wklada i cieplo jest na takioe cieplejsze dni...bo tu w UK nie jest az tak zimno jak w PL
muszę mu kołderkę kupić, kurteczkę buciki. O sobie to już nawet nie myślę
ja na szczescie mam wszystko na zime dla Szymcia :ico_sorki: ale wlasnie ja sama nie mam ciuchow...jakos tak dziwnie nic na mnie nie lezy ...wszystko wisi .... :ico_olaboga:

ale szkoda mi kasy ...bo a noz znow przytyje jak przestane karmic....

a jak wasze diety ????
bo ja jakos chyba prze te noce nieprzespane starcilam apetyt ...tylko wieczorem slodyczami dopycham ale raczej i tak chudne.... :ico_olaboga:

NowaSejana
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2011, 10:00

to same maja sie poddzwignac i usiasc??? ..
tak, mozesz ewentualnie na swoich kolanach dziacko sadzac, ale obkladanie poduszkami odpada calkowicie

Awatar użytkownika
Blanka26
Trzy tysiące lat minęło...

28 paź 2011, 11:06

to same maja sie poddzwignac i usiasc??? ..jakos tego nie widze ze to moje 9kg samo sie uniesie.... :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
tak. jeśli dziecko nie siedzi tzn, że ukłąd kostny nie jest jeszcze gotowy.
avene ...jest w UK co prawda w kosmicznych cenach ale jest w wiekszych sklepach kosmetycznych :ico_sorki: dzieki :ico_sorki:
w Polsce 400ml płynu z avene kosztuje około 40 zł. tanie nie jest, ale starcza na 3 -4 miesiące, więc się opłaca
a jak wasze diety ????
bo ja jakos chyba prze te noce nieprzespane starcilam apetyt ...tylko wieczorem slodyczami dopycham ale raczej i tak chudne.... :ico_olaboga:
nie odchudam się już. wszytskie portki mi lecą z tyłka, piersi to już w ogóle nie mam :ico_noniewiem: a takie ładne były. Ale ja strasznie malutko jem. jakoś nie mam chęci i czasu na jedzenie. W sumie to 2 posiłki na dobę :ico_olaboga:
Blanka26, oj nie masz lekko z tesciowa.. stare wychowanie... ehhh... przeciez dzieciaczkow nie wolno sadzac, ani obkladac poduszkami, bo beda mialy krzywy kregoslup :ico_olaboga:
no jej nie przetłumaczysz, bo ona wie najlepiej :ico_puknij:
kiedyś o wszystko się radziłam, myślałam, ze jak wychowała jedno dziecko to wie co nieco lepiej niż ja. No i do dziś cierpię za te rady. właściwie wszytsko się odbiło na Olci. jej alergia (dopiero niedawno teściowie uwierzyli, ze Olcia to alergik :shock: ) ach i wiele wiele innych. teraz kieruję się własnym rozumiem! choć znów się czepia. żeby nie wyparzać butelek (nadal to robię i będę!) żeby mu dawać zwykłe jedzenie (ciągle mi truje o kartoflu do buzi ), ostatnio mu dała ogórka kiszonego :ico_puknij: no i to sadzanie. niedługo będzie truć o chodzeniu, zębach i mówieniu :ico_olaboga: chyba, ze się wyprowadzę :ico_sorki: może w przyszłym roku....
ja tylko wysłucham przytaknę a i tak robię po swojemu :-P

no i za 8 miesięcy Mata :ico_tort:

[ Dodano: 28-10-2011, 11:17 ]
ach zapomniałabym
dziś obchodzimy z mężem piątą rocznicę ślubu :ico_tort: :ico_haha_01:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”