cześć
dzisiaj nocka już nie taka fajna jak wczoraj, ale też bez tragedii. Teraz przez tą zmianę czasu Krzysiu pewnie wcześniej pójdzie spać
Ania współczuję bólu zęba
![n :ico_sorki:](./images/smilies/xx_sorki.gif)
jak się daje żółtko to wtedy już bez mięska?
NOWA nie wiem jeszcze kiedy mąż wyjedzie i czy w ogóle na 100%, jest to bardzo prawdopodobne, ale jeszcze nie pewne, trwają ustalenia. Jak wszytko wypali i faktycznie będą takie fajne zarobki, to pójdę na wychowawczy
![:-D](./images/smilies/002.gif)
Liwka biedna męczy się z tymi kupkami
![n :ico_sorki:](./images/smilies/xx_sorki.gif)
a rozmawiałaś o tym z pediatrą? Pola też problemy brzuszkowe biedulka
Murchinson życzyłabym sobie takich pobudek jak u Ciebie
![n :ico_oczko:](./images/smilies/xx_oczko.gif)
Chyba tyko Mateuszek tak ładnie śpi.
Emilia a widać już coś te górne jedynki? U nas nic nie widać, dziąsła nie są rozpulchnione, ale widzę, że go bolą, bo łapkę wkłada nerwowo do buźki i zaraz płacze
Nie wiem czy Viburcolu nie zacząć dawać 2x, bo teraz tylko na noc dostaje, a w dzień doraźnie Dentinox albo Camilia ale ze słabym efektem.
A zapytam Was jeszcze o kupki, czy u Waszych maluchów są zawsze mniej więcej takie same czy różne? U nas czasem bardzo zbita, innym razem jak musztarda francuska, a jeszcze innym bardzo wodnista i to jednego dnia potrafią tak być, każda inna
Kupiłam wczoraj mydełko do odplamiania Dr.Beckmann-rewelacja! Po chwili nawet plamy z marchwi i to zaschnięte schodzą
![n :ico_brawa_01:](./images/smilies/xx_brawa_01.gif)