cześć
dzisiaj nocka już nie taka fajna jak wczoraj, ale też bez tragedii. Teraz przez tą zmianę czasu Krzysiu pewnie wcześniej pójdzie spać
Ania współczuję bólu zęba
jak się daje żółtko to wtedy już bez mięska?
NOWA nie wiem jeszcze kiedy mąż wyjedzie i czy w ogóle na 100%, jest to bardzo prawdopodobne, ale jeszcze nie pewne, trwają ustalenia. Jak wszytko wypali i faktycznie będą takie fajne zarobki, to pójdę na wychowawczy
Liwka biedna męczy się z tymi kupkami
a rozmawiałaś o tym z pediatrą? Pola też problemy brzuszkowe biedulka
Murchinson życzyłabym sobie takich pobudek jak u Ciebie
Chyba tyko Mateuszek tak ładnie śpi.
Emilia a widać już coś te górne jedynki? U nas nic nie widać, dziąsła nie są rozpulchnione, ale widzę, że go bolą, bo łapkę wkłada nerwowo do buźki i zaraz płacze
Nie wiem czy Viburcolu nie zacząć dawać 2x, bo teraz tylko na noc dostaje, a w dzień doraźnie Dentinox albo Camilia ale ze słabym efektem.
A zapytam Was jeszcze o kupki, czy u Waszych maluchów są zawsze mniej więcej takie same czy różne? U nas czasem bardzo zbita, innym razem jak musztarda francuska, a jeszcze innym bardzo wodnista i to jednego dnia potrafią tak być, każda inna
Kupiłam wczoraj mydełko do odplamiania Dr.Beckmann-rewelacja! Po chwili nawet plamy z marchwi i to zaschnięte schodzą