co tak cicho dzisiaj?
u nas dzisiaj dziwny dzien - bylismy na miescie, maly grzeczniutki.. a gdzies o 18 zaczal marudzic, myslalam, ze po prostu chce zeby go nosic na rekach.. a potem zaczal plakac - do 20 jakby go ze skory obdzierali..
cycka nie chcial, na rekach na chwile sie znow uspakajal ale potem ryk.. jezu co sie naryczalam sama, nie wiedzac co mu jest
w koncu zasnal mi na rekach, chyba ze zmeczenia.. po pol godziny sie obudzil i od razu w ryk - jakby go cos strasznie bolalo
ale na raczki - chwila spokoju, szybko cycka dalam, pojadl i spi od tamtej pory.. czy to tak wyglada kolka? w wannie byl spokojny, ale jak go wyjelam to od razu ryk.. probowalam mu klasc ciepla chustke na brzuszek ale nie pomagalo..
Nina mam pytanie - ta ksiazka co czytasz ma tytul 'jezyk niemowlat', tak? masz ja jakos w e-booku? bo moj maz dzisiaj gdzies czytal ze duzo w niej jest na ten temat ale niestety w ksiegarni tu w UK jej nie maja
jak na necie nie znajde to najwyzej ktos z Polski podesle tylko mysle, ze przesylka wiecej bedzie kosztowac niz sama ksiazka
[ Dodano: 01-11-2011, 13:17 ]
ehh bylismy dzisiaj na masazach - maly znow to samo co wczoraj wieczorem
nie dalo sie go polozyc bo ryczal, na rekach tak samo, w koncu po 1,5h zasnal.. i spi poki co.. ale cycka nie chcial jak plakal.. nie wiem czy to nie frytki z mcdonalda, bo trzeci raz sie tak zachowuje po mojej wizycie na miescie i w mcdonalds.. a jem tam tylko frytki ale to bylby dziwny zbieg okolicznosci na cos innego wiec wydaje mi sie ze to one mu szkodza..
dziewczyny jakie Wasze dzieci nosza ubranka? bo moj 6/9 mc, bo 3/6 sa za male!! To znaczy body sa za krotkie, ze mu pieluszke sciskaja bardzo mocno i takie wielkie 'dziury' na nozki sie robia.. a on kurcze dopiero 3 mce skonczyl
dzisiaj wazylismy, 6,3kg wazy w pieluszce wiec klucha nie jest ale dlugi strasznie
trzeba obiad gotowac poki Oli spi bo pozniej nie wiadomo jak bedzie.. mam nadzieje ze lepiej
aha a co do ksiazki to juz niewazne bo wczoraj zamowilismy z polskiej ksiegarni tu w uk wiec na dniach powinna byc