tabogucka
Jestem najmądrzejszy na forum!

04 lis 2011, 00:00

Czesc dziewczyny
ja tylko na chwilke ....

niestety juz mam dosc wziyty mamay...dzis z ciotka zaczely mi meble w domu przestawiac wbrew mojej woli :ico_puknij: ale i to nic bo na dotatek wyrwaly kontakt ze sciany :ico_szoking: i teraz jest naprawde duzy problemn z naprawa :ico_placzek: :ico_placzek: bo albo moj M. zrobi ale bedzie wygladac nieciekawie albo wezmiemy kogos i skasuje nas kupe kasy :ico_olaboga:
ah szkoda gadac ...nie nawidze tego ukladu ...ze one zawsze we 3 (plus jeszcze babacia)brataja sie zawsze przeciw mnie...no nigdy nic nie jest dobrze i nigdy nic im nie pasuje...nawet jakbym slonia w karafce znalazla to tez bylby nie taki... :ico_olaboga: i jeszcze sie musze nasluchac.....

sorry ze o sobie ...ale poprostu cisnienei mi podskoczylo :ico_sorki:

Gwona dobzr eze mala zdrowa :ico_sorki:
Sejanaa co znaczy ze Marcelinka sie wogole na rekach nie podnosi???jak lezy na brzuszku to plasko glowa w podloge tak????

[ Dodano: 03-11-2011, 23:01 ]
ah i nawet nie postawilam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za 7 miesiecy Szymcia :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

NowaSejana
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lis 2011, 09:14

Sejanaa co znaczy ze Marcelinka sie wogole na rekach nie podnosi???jak lezy na brzuszku to plasko glowa w podloge tak????
nie podnosi sie na dloniach, tak jak do raczkowania, no a pozniej maluszek powinien pupe podnosic i ustawiac sie do raczkowania... no i mala tez nie pelza, rozmawialam dzisiaj z P. i jego to tez martwi i w przyszlym tygodniu robimy termin u lekarza...
Mala juz probuje sie troche na tych dloniach podnosic, ale trwa to kilka sekund.. jak lezy na brzuszku to tradycyjnie.. tyle ze teraz turla sie po podlodze, przewraca na brzch i spowrotem, ale powinna juz tez inne rzeczy robic..

no i za kolejne miesiace :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Gwona, Twoja Nadia ladna ma wage :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

u nas tez caly czas problemy :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Wczoraj bylam z malymi robic lampiona na pochod :-D

baraqada
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

04 lis 2011, 09:35

Udało mi się dziewczyny wrzucić kilka moich wypocinek do sprzedaży :)
Od dziś można kupić tu
http://bachormagazyn.pl/?page_id=747

NowaSejana, moja też jeszcze nie podnosi nonono , myślę że nie masz się czym martwić.

U mnie Ala taka niedobra ze masakra - jeszcze trochę a zacznę po suficie chodzić. Jeść nie chce , smoka wypluwa i drze się cały czas... :ico_olaboga: masakra ... niech te zęby w końcu wyjdą. Kupiłam jej maść ale .. nie daje sobie smarować. Pozostaje dać od czasu do czasu czopa w dupsko i czekać :ico_placzek:

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lis 2011, 11:23

hej dziewczyny!!!
jakoś smutno i problemowo zrobiło się na naszym wąteczku
no to stawiam słodkości ,nie żałujcie sobie kochane
Obrazek

ja dziś mega wyspana,mała wypiła wczoraj z butle,zjada ok 120 ml,i wiecej nie chce,nie zasneła przy jedzeniu wiec ją zaczełam nosic na rękach,ale widze że się rozgląda na wszystkie boki to se myśle,że nie bede jej nośic i ją odłożyłam do łóżeczka i zgasiłam światło,zasneła w 5 min sama :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: to było o 20 30 i obudziła się dopiero o 4 rano na cyca ,zjadła i spała do 7 rano :ico_sorki:

piękna pogoda u nas to dziennie po 2 godz na spacerze jesteśmy
a ja dziś znowu musze iśc do weterynarza,tylko się nie śmiejcie,z chomiczkiem,bo coś jeśc nie chce i się nie bawi,2 razy już zastrzyk dostał,ale nie widzę poprawy,karmię go strzykawką papką dla dzieci i trochę zjada,bidulek taki,wiem że to może śmieszne że chomiczka karmie,ale przeciez nie bede patrzyc jak z głodu umiera :ico_sorki: a to chomiczek piotrusia i razem z nim po szkole idziemy :ico_sorki:

tabogucka, za 7 mc Szymusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

baraqada, no biedne te dzieciorki nasze z tymi ząbkami,przy okazji i my się umordujemy,trzeba przeczekać :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Gwona
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

04 lis 2011, 12:00

tabogucka Za 7 miesięcy Szymka :ico_brawa_01:
NowaSejana Na pewno Marcelinka da sobie radę. Może potrzebuje trochę więcej czasu niż inne dzieci. Moja tez się jeszcze jakoś nie kwapi. A tak w ogóle to myślałam,że dziecko 7 mies.już siedzi. Ale chyba się pomyliłam. Kiedy mniej więcej dzieci zaczynają siedzieć??
aga216 Ojj..ale narobiłaś smaka tą czekaladą chyba pożarłabym ją całą :ico_wstydzioch: tak za mną słodkie chodzi dzisiaj. A ja dziś za to niewyspana. Mała usnęła wczoraj przed 18 i zrobiła pobudkę po północy i nawet nie wiem o której usnęła ale trwało to trochę. A po 6 wstała już wyspana :ico_szoking: Przez ten szpital dziecko mi się tak poprzestawiało,że szok :ico_sorki: A budziła się tylko raz :ico_olaboga:

[ Dodano: 04-11-2011, 11:05 ]
tabogucka Łooo Boziu uważaj żeby Ci domu całego nie poprzestawiały :ico_sorki: Jak już kontakty się "sypią" to musisz mieć tam naprawdę "ciekawie". Ja to chyba bym wyszła z siebie jak by się tak we wszystko wtrącały :ico_zly:

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lis 2011, 12:13

Gwona, bidulka Nadusia,chwile to potrfa ale napewno się ureguluje zobaczysz,szpitale są okropne,raz leżałam z moim Piotrusiem i też przeżyłam swoje :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Gwona
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

04 lis 2011, 12:19

aga216 Oby teraz omijać szerokim łukiem szpitale :ico_sorki: Bo chodzę nie przytomna przez te ostatnie noce. Ale najważniejsze,że już jest lepiej :-) A we wtorek jedziemy na kontrolę do pediatry.

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lis 2011, 12:24

Gwona, napewno będzie dobrze,zobaczysz .....

moja malutka jeszcze nie siedzi,są dzieci które już siedzą a inne jeszcze nie,moja jeszcze leci na boki,chociaż widzę że z dnia na dzień coraz lepiej łapie równowagę :ico_sorki:

[ Dodano: 04-11-2011, 11:27 ]
dobra ja spadam do szkoły,oczywicie mała jeszcze śpi ,muszę ją obudzić :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Blanka26
Trzy tysiące lat minęło...

04 lis 2011, 12:53

hej
nie wiem co napisać z tego wszytskiego. Widzę, że każda z Was ma jakieś problemy. Mnie najbardziej martwi Olcia. Ma okropną skórę no i kaszle. Boję się, że to początki astmy :ico_placzek: chyba załamię się psychicznie. Jeśli dalej będzie postępować alergia będę musiała ograniczyć przedszkole, bo odkąd poszła pogorszył jej się stan zdrowia. Na na przyszłą środę jesteśmy umówieni do alergologa, liczę bardzo na testy. Moja kochana dziewczynka bardzo się cieszy, że idziemy do lekarza, mówi, że będzie mogła wreszcie zjeść mambę i skórka nie będzie swędzieć :ico_placzek:
Mat ma katar :ico_noniewiem:

Nowasejana
to że Marcela nie pełza nic nie oznacza, moja Ola też nie pełzała tylko od razu raczkowała, w ciagu jednego dnia się nauczyłą. Mat też nie pełza, siedzi ale leci do tyłu jeszcze, natomiast potrafi zapanować nad tym jak poleci do przodu, wtedy się sam wyprostuje, jakiś postęp jest. Ja jadę w środę do pediatry, muszę się upewnić, że jest wszytsko w porządku.

agusia22 dobrze, ze Wam się nic nie stało. Pewnie się bardzo zestresowałaś :ico_olaboga:

aga216, idź koniecznie z chomiczkiem jeśli mu coś dolega do weterynarza. Dzieci bardzo szybko przywiązują się do zwierzątek, szkoda by było, Piotruś pewnie by płakał.

tabogucka
powiedz mamie, żeby Ci nie robiła remontów :ico_szoking: ech masz Ty z tymi gośćmi :ico_olaboga:

baraqada, najbradziej podoba mi się kotozaur i brunhilda :ico_oczko:

magda1614
cieszę się bardzo, że u Was lepiej. Bo lepiej prawda????wyczuwam to z Twojego postu. Co do wyników testów. podejdź do nich z przymrużeniem oka, testy w tym wieku mogą wyjść fałszywie ujemne. Trzymaj się tej diety jeśli pomaga. Zobaczysz już niedługo Filipcio kanapki będzie wsuwał :ico_brawa_01:

patrycjaaa no właśnie jak nie ma pieniędzy to zaraz są nerwy i kłótnie.

tabogucka

04 lis 2011, 19:23

Blanka26az mi sie lezka zakrecila jak to przeczytalam
że będzie mogła wreszcie zjeść mambę i skórka nie będzie swędzieć
nie wiem nawet jak cie pocieszyc...

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”