No to fajne macie już dzieciaczki
Mój maluch też jest rozkoszny. Nawija na okrągło aguuuu, arrrrr i aweeeeeeeee itp. Ja do niego mówię a ten mi odpowiada pełnymi zdaniami. Jest niesamowity jakby myślał, że go rozumiem. Mój z plecków na brzuszek nie umie się przekręcić, ale z boczku na brzuszek to przekręca się od urodzenia. A ostatnio nauczył się z brzuszka na plecki
. Jest kochany, ciągle się śmieje. Jak tylko za coś chwyci to od razu podciąga się i siada - szczególnie za palce. Ostatnio uczy się nowej umiejętności - pełzania na brzuszku. To niesamowite bo takie malutkie dziecko, a ma silne rączki i chwyta się za coś i ciągnie całe ciałko jak leży na brzuszku - szok
. Nie wiem czy ząbki mu idą czy nie, ale potrafi obudzić się z krzykiem a po chwili jak się go utuli to zasypia z powrotem ale ze ściśniętymi oczkami jakby go coś bolało
Malinka to dobrze, że cieszysz się każdą chwilą i momentem życia Liwci. Wielkie brawa dla Ciebie, że potrafisz to docenić. Nie każda matka obserwuje tak swoje dziecko jak Ty
Ja też się staram, żeby nic mi nie umknęło i cieszę się każdą nową rzeczą jaką nauczy się mój malec. Z każdym miesiącem, a nawet tygodniem czy dniem jest coraz fajniejszy, rozkoszniejszy. 3miesięczne dziecko jest już naprawdę cudne
[ Dodano: 19-11-2011, 20:28 ]
a gadac tez uwielbia i jak jej spiewam
no mój też lubi gdy mu śpiewam, a potem jak już zasypia to robi: "aaaa aaaa aaaa" hehe to jest niesamowite