Oli tez juz od jakiegos czasu sie sam obraca, jakies 1-2 dni od kiedy zaczal zajelo mu zeby wykumac jak raczke wyciagac i teraz jest tak, ze sie obroce zeby cos zrobic na sekunde a on juz na brzuszku nudzi mu sie na plecach. wczoraj pierwsza noc przespal cala na brzuszkuu nas to samo, wczoraj zostawilam ja na plecach i poszlam do łazienki , przychodze a ona przewrócona na brzuszku
Malinka my tez mamy kamerke ciagle pod reka zeby w razie czego nagrac jego 'pierwszy nowy raz', 3 razy nam sie juz udalo :D swietnie sie to pozniej oglada, no i super jak sie uda wylapac nowa rzecz, taka duma
fajnie tak, jak juz Maluszek coraz bardziej kumaty, tez mam wrazenie ze Olis patrzy tak coraz 'madrzej', doslownie z dnia na dzien, no cuuuudoMój maluch też jest rozkoszny. Nawija na okrągło aguuuu, arrrrr i aweeeeeeeee itp. Ja do niego mówię a ten mi odpowiada pełnymi zdaniami.
tez mi sie tak wydaje, poki Ty jestes to pewnie uwaza ze sie nia lepiej zajmujesz, M tez czasami mysli ze ja robie cos lepiej i dlatego po prostu tego nie robi, ale jak zostanie z Kalinka sam to zobaczysz jak sie rozkreciA może tatuś się rozkręci jak będzie musiał i zacznie dawać z siebie więcej zajmując się córcią