hej dziewczyny...
ja dawno nie mialam klopotow z kaska to sie doloze, bo dzisaj wyrok dostalismy z naszej sprawy po tym wypadku mojego meza i po podliczeniu wszystkich kosztow jakies 5 tys.€ chca od nas
szkoda gadac... najgorsze jest to, ze ze wzgledu na to gnojstwo nie bedziemy mogli wrcac do Polski na wiosne, bo jak-z pustymi kieszeniami?? niech sie ktoraspochwali nowym autem, albo butami chociaz, zeby finansowa atmosfere poprawic
jeszcze nam sie aparat popsul
ale lustrzanka dziala na szczesie, tylko to tyle wyciagania
Taboguska, kombinuj kobieto, to zalezy od okiem, a w uk wszystko jakie inne
to ci nie doradze konkretnie, ale mysle, ze trzebaby uszczelke zalozyc
bo rozumiem, ze to miedzy skrzydlem a rama wieje??? czy szyby macie nieszczelne?
Kurde Blanka, ja Ci wspolczuje i wcale Ci sie nie dziwie
pilnujcie sie teraz, wlasnie mysle, ze takie probiotyki na jelitka jak sie przy antybiotykach bierze powinny mu pomoc
a przedszkole to przeklenstwo chorobowe, Moj syn pierwszy raz sie na 1 urodziny zaziebil, a pierwszy antybiotyk po 2 urodzinach dostal, a odkad do przedszkola poszedl nic tylko choruje i Pola zasmarkany, ale i tak sie trzyma dzielnie
choc wczoraj kaszlala, to bylam w szoku, bo nigdy nie slyszalam jak taki bobas kaszle
ale dzisiaj juz jest ok, wiec mysle, ze nic sie nie wykluje, a mlody w pon do przedszkola idzie, bo ja musze do okulisty
pediatra mnie zapewnia, ze to do 5 miesiecy potrwa i przestanie tak chorowac-trzymam go za slowo, ze po nowym roku bedzie spokoj
[ Dodano: 26-11-2011, 22:59 ]
i sie zgodze, ze dla maluchow to te antybiotyki wszystie takie w zawisinie-proszek do rozrabiania, bo my tu takie same mamy
[ Dodano: 26-11-2011, 23:19 ]
szylam sobie wieczorem dla relaksu, zerznelam od Baraqady troche, ale ja tak prywatnie dla swojego dziecia osobistego to mam nadzieje, ze sie nie obrazi
zasnal z tym tworem dzisiaj, wyrwalam mu spod pachy, zeby wam pokazac