Czesc mamuski
Fintifluszkadzieki za linki
..pierwszy sie nie otwiera a drugi oki ...
ale tez cos podobnego M. znalazl w jednym z tych 2 pozostalaych marketow domowych
mi wycieli znamie ...auc....
duuuuuuzo znieczulenia mi dali bo az 4 zastrzyki
dziure tez musze miec niezla bo mam az 5 szwow do zjecia za 2 tygodnie
niestetyzaczyna bolec bo to tak zaraz nad pupa i przy kazdym ruchu sie naciaga ...oprezcz tez nie bardzo sie moge bo boli
a najgorsze ze malego mam zakaz podnosic zeby sie to wszystko nie rozlecialao tak jak po cesarce
dzis M. mam wolne ale jutro juz sama z dzieciem zostaje ...oj cienko to widze
baragadatez chce do ludzi bo widze ze glupieje
i w jednym z poradnikow dla rodzicow przeczytalam ze rodzic pracujacy to jest plus bo wracasz do dziecka z wieksza przyjemnoscia i ten czas ktory spedzasz z dzieckiem to naprawde z nim spedzasz
posiwcasz mu 100%swojej uwagi
ja Szymkowi znalazlam opiekunke nie bylo latwo ale mysle ze bedziemy zadowoleni i ja i Szymek
macierzynski mi sie konczy 13 lutego ale bardzo bym chciala zaczac prace na poczatku marca bo szkoda mi jeszcze robaczka zostawiac
a finansowo ...to generalnie jak sie zastanowilam tak powaznie to u nas nie jest tak zle... wszystko mamy poplacone wyskakujemy sobie raz w miesiacu do restauracji i do znajomych na imprezke ....jakas bluzke czy inny ciuch zawsze mi sie uda wcisnac w budzet
poza tym kochamy dobre czerwone winko
a teraz sie rozpoczla sezon na grzane...
....
hmmm nie bede juz narzekac ..chcoiaz rachunki mamy strasznie wysokie i tak jak pisalam zzeraja 90% pensji M. ale ona ma jeszce sporo napiwkow poza tym mamy oszczednosci ktorych na razie udalo nam sie nie ruszyc
[ Dodano: 29-11-2011, 14:41 ]
magad1614 dla Filipka
za nowe umiejetnosci
Sejanatrzymam kciuki za @
aneta11dzieki no chyba tez tak zrobimy
Fintifluszkaja to naprawde nie mam slow (jak omine przeklenstwa) na ten wyrok sadu....
a tej glupiej babie adwokat nic bym nie zaplacila...a wogole jej sie cos nalezy ???przeciez sparwe przegrala!!! u nas w UK sa w wiekszosci takie serwisy ze jak nie wygra adwokat to nie dostaje wynagrodzenia wiec sie bardziej staraja
[ Dodano: 29-11-2011, 14:51 ]
plus uwaga wlsnie wyslalam maila do pracy z zapytaniem czy i kiedy mnie zwolnia !!!
tutaj te zprosze trzymac kciuki zeby poszlo po mojej mysli
[ Dodano: 29-11-2011, 17:30 ]
no wyobrazcie sobie ze dostalam odpowiedz z pracy ...
od niby managerki
ze szefa nie ma i ona nie jest w stanie udzierlic mi odpowiedzi dopoki on nie wroci i nie skontaktuja sie z adwokatem.