buzok no 14 strasznie szybko zwlaszcza teraz kiedy mam juz jedno dziecko
sa chwile ze zapominam ze jestem w ciazy
to tylko znak jak dobrze znosisz tą ciążę . Bardzo się cieszęsa chwile ze zapominam ze jestem w ciazy
ja uważam, że każde dziecko idzie swoim rytmem, nic na sile , Adrian bez pchacza ot tak poprostu zaczął sam chodzić, moja Oliwka zaczęła jak miała 13 miesięcy. Adrian to mały łobuziak i bardzo ruchliwy chłopczyk, wszystko robi szybciej jak Oliwka .ale wiem ze od dziadkow dostanie pchacza na swieta to moze zacznie probowac sama
hehe młodszy syn zjada Ci starszego , fajne to ich calowanieKrzysiu tak samo buzi daje z szeroko otwartym dziobem, Bartek mówi, że go "mniama"
nasz też z słuchawką i klawiszami, nie wiem jaka to firma, bo pudło P wyrzucil, ale kupiliśmy w smyku , może to ten sam, i można go szybciutko w jeżdzik zmienić.z klawiszami na dole i słuchawką po prawej stronie
Adrian nie ma problemu chodzić a nim, ale tak czy siak zmieniliśmy na jeździk, bo on już bardzo dobrze sam chodzi . Ale jak siądzie na siodelko to jeszcze nie wie, że trzeba nóżkami się odepchnąć, żeby ruszyć , ale muślę, że to kwestia czasui się przewraca
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości