Witajcie
Świetne prezenciki dla dzieciaczków!! Aż by się chciało wszystko kupić
b]agusia22[/b], współczuję pogorszenia zdrówka Wiktorka
Karola też dostaje 2x dziennie flixotide, aerius i singular,a jak ma duszności to ventolin
No i niestety w czwartek wypisałam Karole z przedszkola
nie chodziła już od 2,5 miesiąca i do 10 stycznia na pewno by nie poszła, więc szkoda kaskę co miesiąc płacić. Od września chyba już do zerówki pójdzie,bo będzie miała 5,5 roku ale to się jeszcze zobaczy.
Blanka26, powiem Ci,że jakiś czas temu też tak miałam,że mnie wszystko dołowało i drażniło i jak tylko wstawałam to marzyłam,żeby już był wieczór,a jak się kładłam to znów się denerwowałam,że zaraz będzie kolejny dzień
na szczęście szybko minęło. Oby u Ciebie też tak było!!!
magda1614, super,że u Was już tak fajnie z jedzonkiem
a tym jednym ulaniem nie ma się co denerwować
aneta11, oj też bym zjadła chińczyka
Gwona, moja też dywany lubi i pozwalam jej się bawić ale jak tylko do buzi chce brać to krzyknę 'nie wolno', popatrzy na mnie i jak widzi,że mam powazną minę to przeważnie nie weźmie ale czasem ma mnie gdzieś
i pakuje to buzi ale wtedy zabieram ją gdzie indziej i jak nie pokaże równie interesującej rzeczy to też płacze ale tylko przez chwilkę
tabogucka, kurcze to widzę,że dalej nic nie wiadomo
na co w ogóle była ta rozmowa !?
może liczą na to,że sama powiesz,że odchodzisz i nic od niech nie chcesz
Brawa dla Szymusia
Agateczka, witaj
NowaSejana/b], super,że dziewczynki już się lepiej czują!! a Marcelinka się uchroniła ??
Inuno, wiem,że niektóre dzieci ciężko przechodzą ząbkowanie ale kurcze Mikołaje już dość długo płacze Ci w nocy, więc może jest jeszcze inny powód płaczu !? Dawałaś mu jakieś czopki czy coś,żeby sprawdzić jaka będzie nocka ?? Co na to lekarz ??
Dawno Dobrusi nie było i patrycjaaa, nie zagląda, Dziewczyny gdzie jesteście ???
A ja zamówiłam tydzień temu choinkę sztuczną 160cm - zawsze mieliśmy żywą ale Martynka pewnie by chciała zjadać igły,a wiadomo jakie są wszędobylskie - i kurcze do tej pory jej nie ma mam nadzieję,że dojdzie do Świąt
Uciekam spać, dobranoc