a Dobrusia tam kiedys kiedys nie pisala ze zacznie pracowac w sklepie u tesciowej ....???wiec pewnie nie ma czasu ...ja numeru nie mamDobrusia to juz kilka miesiecy nie zaglada

nom, wlasnie mieli remontowac sobie dom, a mieszkanie wynajmowac i u tesciow siedziec, no ale zeby tak wcale nie wdepnac do nasDobrusia tam kiedys kiedys nie pisala ze zacznie pracowac w sklepie u tesciowej ....???wiec pewnie nie ma czasu
juz sama nie wiem, ostatnio bylo identycznie... mialy jelitowke ze 2 dni, potem weekend spokoj i po weekendzie dalej, poszlismy do lekarza a ona mowi, ze jelitowka... no i teraz znowu byl spokoj i dalejSejana, a moze to cos innego, jelitowka chyba tak nie powraca po 3 dobachbylas z nimi u lekarza??? zeb sie dziewczyny nie odwodnily
ale pysznosci ...nie dziwie sie nz enie masz czasu na forum...farsz na krokiety bede robic i bigos,i
ja sie boje zeby sie igla nie zakrztusil....uważaj żeby do świąt choinka bez igieł nie została
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:za moje imieniny
oooooo tak dzien po dniu imieniny i urodziny.A ja jutro
to nie tak...ja po ciazy juz latem schudlam nawet wiecej niz przytylam....,że waga wraca do norm
To mało ważysz mozesz jesc spokojnie czekoladkęwaze 57kgi wcale nie jestem na zadnej diecie ...bo jem normalnie wszystko tylko nie slodycze
![]()
![]()
![]()
Moja mala tez lubi zasypiac kolo mnie w dzien jak wczesniej pisalam bawiac sie włosami moimi :) i spi juz prawie godzine ale sama bo nie musze kolo niej ciagle lezeckurcze maly znow usnal na mnie i tylko tak mi spi w dzien pieszczoszek jeden...minus tego jest taki ze musze siedziec bez ruchu ponad godzineale inaczej nie spi a potem marudzi bo niewyspany
![]()
:ico_prezent: :ico_prezent:A dziś stawiam za moje imieniny
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość