hihihi ale mi przypomniałaś, mój mąż też tak zrobił kiedyś, wskoczył sąsiadom do ogródka zerwał piwonie, wyszedł furtka i co???? i policja go zatrzymałą za kradzież bo sąsiad jutro może zgłosic zaginięcie kwaitków, a wracalismy późną pora z pubu. no mówie wam ale czuby z tych policjantów, nie mają kogo łapać.Kiedys nawet do sasiada w nocy poszedl po bez

Moj maz pracowal kiedys w ochronie Stoczni Gdynia i stal sobie na posterunku,to byla ostania godzina pracy i rosly tam przed budynkiem kwiatki,wiec postanowil zerwac je dla mnie,zrobil piekny bukiet i schowal pod mundur
 Moj maz pracowal kiedys w ochronie Stoczni Gdynia i stal sobie na posterunku,to byla ostania godzina pracy i rosly tam przed budynkiem kwiatki,wiec postanowil zerwac je dla mnie,zrobil piekny bukiet i schowal pod mundur   Tego dnia dowodca zmiany byl taki dowcipny koles,maz tam opracowal kilka dni raptem,wiec nie znal nikogo
 Tego dnia dowodca zmiany byl taki dowcipny koles,maz tam opracowal kilka dni raptem,wiec nie znal nikogo  Zszedl z posterunku i zostal zawolany do dowodcy zmiany - dowodca pokazal mu filmik z monitoringu jak maz te kwiaty zrywal i oznajmili mu,ze dostanie nagane z wpisem do akt za wandalizm i kradziez mienia - powiedzieli tez,ze ma napisac oswiadczenie,dlaczego to zrobil.Maz sie wystraszyl,bo to raptem okres probny,nowa praca,bylismy kilka miesiecy po slubie,wiec na dorobku i ja wtedy zaszlam w ciaze
 Zszedl z posterunku i zostal zawolany do dowodcy zmiany - dowodca pokazal mu filmik z monitoringu jak maz te kwiaty zrywal i oznajmili mu,ze dostanie nagane z wpisem do akt za wandalizm i kradziez mienia - powiedzieli tez,ze ma napisac oswiadczenie,dlaczego to zrobil.Maz sie wystraszyl,bo to raptem okres probny,nowa praca,bylismy kilka miesiecy po slubie,wiec na dorobku i ja wtedy zaszlam w ciaze   Zdenerwowal sie bardzo,napisal oswiadczenie ( mam je do dzis w naszej kronice malzenskiej
 Zdenerwowal sie bardzo,napisal oswiadczenie ( mam je do dzis w naszej kronice malzenskiej   ),ze tego i tego dnia zerwal kwiaty dla swojej ciezarnej zony itp itd i jak poszedl oddac to pismo - to mu powiedzieli,ze to taki zart na dobry poczatek pracy i wszyscy sie smiali
 ),ze tego i tego dnia zerwal kwiaty dla swojej ciezarnej zony itp itd i jak poszedl oddac to pismo - to mu powiedzieli,ze to taki zart na dobry poczatek pracy i wszyscy sie smiali   

Na walentynki kupił mi rejs promem do Szwecji ;) Znalazłam ofertę i okazało się całkiem niedrogo, więc może zrobimy jakieś spotkanko na promie
   Na walentynki kupił mi rejs promem do Szwecji ;) Znalazłam ofertę i okazało się całkiem niedrogo, więc może zrobimy jakieś spotkanko na promie   link usunięty przez obsługę forum
 link usunięty przez obsługę forum Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość