U nas sprawa z uznaniem ojcostwa (lacznie z DNA), odebraniem praw rodzicielskich i ustaleniem alimentow trwala cale 10mies... oby Tobie poszlo szybciej

pewnie po uprawomocnieniu sie, ja skladalam wszystko na jednym wnioskuJaki czas od tego pozwu mogę składać kolejny o odebranie praw?
u nas to dlugo trwalo przez badania DNA, wiec moze u Ciebie pojdzie na jednej, albo dwoch rozprawach... a jak sie nie bedzie zglaszal to moga przynac zaocznie i po problemie..Więc raczej teraz nie będę mogła liczyć na przyznanie alimentów ?
dokladnie i do odebrania praw rodzicielskich sie przydaPlus jest taki na moją korzyść,że zgłosiłam kutasa na policję!!!!
napewno to czy sie interesuje dzieckiem czy nie, czy je widuje i czy lozy na utrzymanie malej... to gra duza role...I jakie mniej więcej mogę podawać uzasadnienia?
uda sie i w koncu trafisz na wlasciwa praceja nadal mam stan nic nie chcenia chociaz mimo tego aplikuje o prace jak szalona juz nawet i w prywatnych gabinetch
na razie nic![]()
![]()
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość