buzok14, bardzo fajne te torty i także pierwszy raz słyszę i takim kremie no ale warto wiedzieć
manenka, ja też mam jobla na punkcie wagi.. musze w koncu Julie zwazyc bo ostatnio zapomnialam .. ;/
manenka, ja też mam jobla na punkcie wagi.. musze w koncu Julie zwazyc bo ostatnio zapomnialam .. ;/
wszystko możliwe... więc wypatruj zębolków jak mu wyjdą to wszystkie na raz... bidulkowi.podobno idą mu 4 na raz zęby na dole :ico_noniewiem
to niech szybko się przebijająMy mieliśmy nieprzespaną noc, wczoraj była doktorka i mały zlapał infekcje bo podobno idą mu 4 na raz zęby na dole
oby szybciutko wyzdrowiaływięc zaciskajcie kciuki by antybiotyk szybko pomógł
oj miejsca ma duzo to fakt .. ma wiekszy pokoj od Naszego hehedużo ma miejsca
moje dzieci też mają większy niż nasza sypialnia, bo w sypialni mieści się tylko łóżko gdzie nie zejdziesz nawet na bok z niego tylko musisz do przodu iść , a tam zaraz stoi łóżeczko , wiec je omijasz i na styk wychodzisz ale po co mi więcej miejsca , jak my tylko tam śpimy pokój ma pewnie z 2m na 3moj miejsca ma duzo to fakt .. ma wiekszy pokoj od Naszego hehe
a ja mam już patent, po co kupować zabezpieczenia jak można powykręcać klamki, więc u mnie nie ma klamek w szafkachwczoraj kupilam zabezpieczenia do szafek, bo ma mode otwierania i rzucania wszystkim co jest w srodku szczególnie w szafce M
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości