manenka, ja też mam jobla na punkcie wagi.. musze w koncu Julie zwazyc bo ostatnio zapomnialam .. ;/
manenka, ja też mam jobla na punkcie wagi.. musze w koncu Julie zwazyc bo ostatnio zapomnialam .. ;/
wszystko możliwe... więc wypatruj zębolkówpodobno idą mu 4 na raz zęby na dole :ico_noniewiem
My mieliśmy nieprzespaną noc, wczoraj była doktorka i mały zlapał infekcje bo podobno idą mu 4 na raz zęby na dole
oby szybciutko wyzdrowiaływięc zaciskajcie kciuki by antybiotyk szybko pomógł![]()
![]()
oj miejsca ma duzo to fakt .. ma wiekszy pokoj od Naszego hehedużo ma miejsca
moje dzieci też mają większy niż nasza sypialnia, bo w sypialni mieści się tylko łóżko gdzie nie zejdziesz nawet na bok z niego tylko musisz do przodu iść , a tam zaraz stoi łóżeczko , wiec je omijasz i na styk wychodziszoj miejsca ma duzo to fakt .. ma wiekszy pokoj od Naszego hehe
a ja mam już patent, po co kupować zabezpieczenia jak można powykręcać klamki, więc u mnie nie ma klamek w szafkachwczoraj kupilam zabezpieczenia do szafek, bo ma mode otwierania i rzucania wszystkim co jest w srodkuszczególnie w szafce M
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość