Aduś dużo umie
Ja mam porównanie z Oliwcią i wiem, że to że Adrian bardziej kumaty i w locie wszystko łapie to jest główna zasługa tego, że ma starszą siostrę, od której wszystko łapie
dla Klaudi za osiągnięcia też widać, że fajna i mądra z niej dziewczynka
ona siedzi w foteliku
my mamy ten problem, że Adrian nam nie chce siedzieć w foteliku, on jest okropnie ruchliwy i najchętniej by wszystko dookola doglądal, a nie siedział spięty pasami
, ale ostatnio mam na niego patent, sadzam go w fotelik i zaczynam mu czytać jego ulubioną książeczkę o zwierzątkach (uwielbia ją) najpierw ją czytam, on uważnie słucha, a potem jeśli jeszcze nie jesteśmy na miejscu to ja go pytam o zwierzątka a on mi paluszkiem pokazuje (potrafi odróżnić już kotka, pieska i ptaszka)
. Czasem musze czytać od nowa, i powiem Wam, że znam na pamięć już treść tej książeczki
Pamiętam np że Oliwcia moja miała 2l i jeszcze nie chciała żeby jej czytać wyrywała książeczki itd, a Aduś siedzi spokojnie i słucha pod warunkiem, że jest to książeczka o zwierzątkach
Pomóżcie jak jest z Waszymi dzieciaczkami!
oj mamy to samo
, wszystko wymusza piskiem, a jak nic nie wskóra to zaczyna się płacz
, też już mam tego dość, ale kochana nie chcę Cię straszyć ale wiek buntu u dzieci to 2 latka, także jeszcze sporo przed nami
. Nic innego nam nie zostalo jak uzbroić się w cierpliwość i nie dać się naszym małym terrorystom
[ Dodano: 16-02-2012, 23:22 ]
Cudowne zdjęcia Justyśka dzieciaczki masz boskie widać że z Aduśka duży chłopak! A Oliwcia pozuje jak modelka
dziękujemy