Szczerze, gdyby nie prezent, to bym ich nie miała. Nie stać mnie. Chcę sobie kupić patelnię ale tez oscyluje najmniejsza w okolicy tysiąca wiec sobie na nią poczekamFaktycznie droga inwestycja ten Twój zestaw Małgorzatko.

podaj to sobie przejrzęJak chcesz to mogę ci link do tej strony co płyny kupuje przesłać, tam są cenniki.
no właśnie ciekawe jak to w plastikach jestNo mnie własnie tez zawsze zastanawiało to nie przechodzenie zapachów, bo o ile w takich typowych garnkach, to mnie przekonuje, to w tych plastikach już tak nie do końca.
A z czego tak wnioskujesz??? Mikrofala to zupełnie inny temat, nie uważam żeby to był zdrowy wynalazek i bardzo potrzebny i niestety ale prawda jest taka że tak przyrządzone dania smakują inaczej - to wynika głównie z tego że mikrofale rozbijają białko.Chyba nie jesteś za udogodnieniami, co?
to chyba o to właśnie chodzi,że to jedno i to samoczemu piszesz że gotujesz jedno na drugim a potem że można wszystko razem ale ty rzadko tak robisz![]()
o tak jest różnica ogromna,my mamy kuchnię kaflową i gotuję na niej parę razy w tygjadłaś kiedyś coś gotowanego na żywym ogniu, drewnie, kuchni kaflowej??? To jest prawdziwy smak, gaz się nie umywa
a czemu pare razy w tygodniu ?my mamy kuchnię kaflową i gotuję na niej parę razy w tyg
Nie, nie taki.o jeśli wynik jest taki, że
Małgorzatka napisał/a:
Całego obiadu-1 dania i 2 dania. Piramidkę robię.
ale
Małgorzatka napisał/a:
ale rzadko tak robię
to rozumiem