heeej...
U nas chorobsa, nie bardzo mam czas na kompa. Polka chociaz zdrowa, ja od dzisiaj na antybiotyku, boe pierwszy raz w zyciu mam zapalenie zatok, wczoraj mnie od tego tak glowa rozbolala, ze nie moglam mowic nawet, koszmar, dzisiaij mnie polowa twarzy z zebawi wlacznie boli, nie wiem co z Polunia zrobic, bo przeciez ona na cycu jeszcze
w nocy sobie lubi siorbnac troche...
Tabogucka, gratuluje pracy, ciesze sie, ze niania sie spisuje, teraz juz bedzie tylko lepiej
Zabki Polce myje pasta elmex dla dzieci i normalna szczoteczka, taka do 2 giego roku zycia, ale ona ma juz 11 sztuk, glupio by bylo nie myc...
buty kupilam z däumlinga, takie proste czerwone, sznurowane, super sa...
Bo Polunia zaczela chodzic jak miala 10.5 miesiaca, skubana teraz juz biega jak ja gonie i tupie za nia nogami, na placu zabaw leci pierwsza do zjezdzalni
po Balkonie sobie tupta jak pranie wieszam, nauczyla sie wdrapywac na fotel bujany, siada sobie jak wielka pani i sie husta
wlazi tez na kanape i jak sie jakies kartony znajda, albo skrzynie z zabawkami to wlazi tak wysoko jak tylko sie da, bierze telefon i robi "halo, halo" fajna jest
takie mamy butki
nasi znajomi sie dopiero wczoraj wyprowadzili od nas
teraz to juz sie z tego moge smiac...
Gwona, dobrze, ze sie kogos radzisz, trudno by bylo sobie samej dac rade...
przeczytalam na raz kilkanascie stron, nie pamietam co mialam pisac
a taki mamy fotelik
super jest
[ Dodano: 15-03-2012, 23:18 ]
moja krolewna
[ Dodano: 15-03-2012, 23:21 ]
nie ma to jak zabawa ze starszym bratem
[ Dodano: 15-03-2012, 23:31 ]
Polka lazi
http://www.youtube.com/watch?v=m-mh30qj ... e=youtu.be