Murchinson, to juz trzeci, w jednym narazie jestem z toba i twoja siostra a dotyczy nieyjasnionych przypadkow medycznych
Koroneczka, no wlasnie, sprawdzasz go jeszcze?
kiedy to bylo...Marcel wypija już 90 ml mleka, Kacper 60
to super, bo bratowa pewnie by nie pomyslala nawet gdyby mogla sobie na to pozwolicMama załatwiłą im darmowe szczepionki na pneumo
A oni w którym tygodniu się urodzili? Pytam, bo jeśli do 37 i maja w książeczkach, że wcześniak to szczepionki mają darmowe.Mama załatwiłą im darmowe szczepionki na pneumo
Ja się już tego doczekać nie mogę. Dziś mnie jedna sąsiadka zaczepiła i zdziwiona, że mały drepcze od huśtawki do wózka-i pyta mnie czy to nie za wcześnie? No to jej powiedziałam, że małego do podłogi czy wózka nie przykleję skoro sam wstaje i drepcze.Filip dzis chodzil ze mna za jedna raczke stojac obok.
Z jakieś 10 albo 10,5 m-ca temukiedy to bylo...Marcel wypija już 90 ml mleka, Kacper 60
U nas w mieście kilka dni temu tragedia straszna teść polał benzyną i podpalił synową kobietka 36 lat 2 synów, no coś strasznego co się na tym świecie dzieje,
i dobrze jej powiedziałaśDziś mnie jedna sąsiadka zaczepiła i zdziwiona, że mały drepcze od huśtawki do wózka-i pyta mnie czy to nie za wcześnie? No to jej powiedziałam, że małego do podłogi czy wózka nie przykleję skoro sam wstaje i drepcze.
ja bym dostala, matkomało zawału nie dostałam jak na podłodze w pokoju zobaczyłam padalca
Bidulka osłabiona to odsypia. Aniu . Zajrzyj czasem od mamy albo pisz sms-y.a ja się kiszę w domu,bo mała raz ma raz nie ma temperatury teraz zalicza 3 drzemkę...
Ja na pewno padłabym albo stanęłabym sparaliżowana i zaczęłabym się drzeć na pół miasta.ja bym dostala, matkomało zawału nie dostałam jak na podłodze w pokoju zobaczyłam padalca
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość