witam
nocka u nas do 2.30 była ok,ale potem 1,5 godziny co trochę do łóżeczka latałam bo małej coś się spac nie chciało,dałam w końcu nurofen bo jakaś ciepła była i dopiero po tym zasnęła

wstała przed 6,ale dałam pić i jeszcze godzinkę pospała

teraz o 9 zasnęła mi na rękach to ją położyłam do łóżeczka i na razie śpi,choć troszkę lepiej z nią bo na śniadanko zjadła całą parówkę
pranie już wrzuciłam,na dworze póki co szaro i chłodno,ale ma być dzisiaj podobno 16 stopni i słonko to czekam
na obiad dla dziewczynek rosołek będzie a dla nas ziemniaczki z jajeczkiem sadzonym
jutro mi chyba neta wyłączą bo do 24 mam rozliczenie a wczoraj tak się mojemu śpieszyło,że nie zaszliśmy pytać o ten radiowy

ale może jutro podjedzie jak będzie po pieluchy jechał

w razie co będę smski pisać
jutro też biorę się za pranie dywanu....z A go wyniosę i wypiorę na podjeździe a rozwiesi na trzepak już z 4 innymi facetami bo ja z nim nie dam rady,za ciężki jest
w niedzielę chyba do Człuchowa na Canpol pojedziemy na większość dnia jeżeli małej się nie pogorszy

mąż mi obiecał wczoraj

wypalił to po tym jak ja mu po lekarzu powiedziałam,że w niedzielę robię sobie cały dzień wolnego od niego i dzieci i jadę do koleżanki

chyba się wystraszył,że sam zostanie i sobie rady nie da

jutro ma ciąć drzewo i trochę kaski wpadnie,to stwierdził,że w końcu trzeba się odstresować
za tydzień w sobotę już mama z Holandii wraca,doczekać się nie mogę,a Hania jaka za babcią stęskniona
to chyba tyle
aaaa dziękuję za zdrówko dla Milenki

chyba skończy się na przeziębieniu bo na razie nic się gorszego nie wykluwa
Mariola_Larose, fajnie,że zajrzałaś do nas na chwilkę

a jaką masz parasolkę? no i współczuję tego poparzenia
U nas w mieście kilka dni temu tragedia straszna teść polał benzyną i podpalił synową kobietka 36 lat 2 synów, no coś strasznego co się na tym świecie dzieje,
to wczoraj w wiadomościach mówili o podpaleniu w Dobrzycy niedaleko Piły (a to wcale nie tak daleko od nas),podobno ktoś podpalił leśniczówkę gdzie było małżeństwo
Koroneczka, takie maluszki to w porównaniu do Maksia to szkraby

fajnie,że mają szczepionkę za darmo

a porządki w ogrodzie i grill....nas też to czeka,trzeba sprzątnąć podwórko i rozpalić którejś niedzielki fajnego grila
patrycja_g, dobrze,że R wziął urlop,ale fajnie by było jakby ten jeden dzień jeszcze posiedział z wami,zawsze to tobie by lżej było

oby temp u Filipka była od ząbka
Dziś mnie jedna sąsiadka zaczepiła i zdziwiona, że mały drepcze od huśtawki do wózka-i pyta mnie czy to nie za wcześnie? No to jej powiedziałam, że małego do podłogi czy wózka nie przykleję skoro sam wstaje i drepcze.
i dobrze jej powiedziałaś
[ Dodano: 23-03-2012, 16:47 ]
no tak pogoda piękna to was nie ma
a ja się kiszę w domu,bo mała raz ma raz nie ma temperatury

teraz zalicza 3 drzemkę...
Hania się z Zosią na placu zabaw bawi,mąż pojechał do lasu a ja sama jak palec z marudzącym dzieckiem
jeszcze mało zawału nie dostałam jak na podłodze w pokoju zobaczyłam padalca

mamy szpary między podłogą a ścianą i nigdy bym się padalca tu nie spodziewała,co najwyżej mrówek pełno jak sezon jest...normalnie ciary mam brrrr