Wiesz co nie mówiła mi nic takiego.Najpierw jak ja dostałam to kazała smarować przez tydz albo 2 nie pamiętam a potem raz dwa razy w tyg w zależności od tego jak skóra małej będzie wyglądać .Teraz smaruje małą raz w tyg a czasem rzadziej bo już ciałko ma super. Nawilżam dużo ale z buzią nie wiem już co robić. Mała dodatkowo po buzi się drapie i to chyba pogarsza stan.szkieletorek, a nie musisz przerw robić w tej maści??? np. tydzień używac, później ze 2 tygodnie nie?
Właśnie robisz przerwy i dobrze. A zmiany na buzi w czasie przerw od smarowania nasilają się czy pozostają bez zmian? Czy buzi tym sterydem nie smarujesz? A jak córcia po Latopicu?Najpierw jak ja dostałam to kazała smarować przez tydz albo 2 nie pamiętam a potem raz dwa razy w tyg w zależności od tego jak skóra małej będzie wyglądać .Teraz smaruje małą raz w tyg a czasem rzadziej bo już ciałko ma super.
Na buzi jak przestaje smarować sterydem (tym robionym co ciałko) to po jakiś 2 dniach znów wracają.Fakt nie jest stan jak kiedyś gdy nie wiedziałam co mam nie jeśc ale nadal jest bardzo brzydko, dodatkowo jak małej wychodzi to ją swędzi drapie aż do krwi.Nie raz się obudziłam a ona ma aż koszulkę krwią pobrudzoną.A zmiany na buzi w czasie przerw od smarowania nasilają się czy pozostają bez zmian? Czy buzi tym sterydem nie smarujesz? A jak córcia po Latopicu?
Mateuszowi tez czasami teraz sporadycznie coś na nóżce wyskoczy-właśnie takie jak opisujesz ale częste natłuszczanie pomaga.Na jednej nóżce ma takie lekko szorstkie ale to maleńki kawałeczek 2x2cm
lipikarChcę kupić coś innego niż mam do smarowania jej ciała i buzi .Co polecacie ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość