Aniaaa, zdjęcia mam tylko coś nie moge wstawić bo jakis bład mi wyskakuje i nie moge nawet innego zdjecia wstawic Mai...
A filmiki super :) mała spryciara z Twojej córeczki
aga216, czuje sie i tak juz lepiej ale duzo schudłam i taka chudzina jestem ale niedlugo mi przybedzie
Moja to chodzi spac po 22 i spi do 9 :)
No szok takie ciepło a te dzieci sie grzaly ale ja tez widzialam takie osoby i dzieciMatki w koszulkach na ramiączkach,a dzieciaki czapki, RATUZY !!, spodnie, bluzy, KURTKI!! i buty zimowe... w takim szoku byłam,że miałam ochotę coś powiedzieć do niejednej, tym bardziej,że dzieciaczki całe budzie bordowe od gorąca miały... przecież to jest męczarnia dla dziecka, które siedzi tak na ubierane w słońcu przez cały spacer...
Ja cos spac nie moge maż i Maja jeszcze spia ale ta pogoda taka super ze az sie na lozku nie chce lezec ,kawy pic nie moge bo mnie az odrzuca ehhh .
Moja to tak waży chyba dobrze bo wszystko wcina z nami :) ostatnio żurku sie najadla z ziemniakami to jadła i jadła szok hehe Dobrze ze wszystko lubi no i że nie ma zadnego uczulenia.
Dziś jade z D. na grilla do znajomych mam nadzieje ze nie bedzie tak ze mna zle bo juz sobie mysle o jedzonku haha
[ Dodano: 28-04-2012, 09:06 ]
troche mialam czasu teraz i Was poczytalam :) Ale super zdjęcia wstawiałyście :ico_buziaczki_big: śliczne dzieciaczki i jak szybko rosną te nasze maluszki
taboguckagratuluje pracy
Widzę że Wasze maluchy juz wczesniej zaczely chodzic moja ta taki leniuch chyba zreszta dzieci roznie zaczynaja chodzic nie mam sie co przejmowac