tabogucka czesc tak piszecie o tym cycu ja mialam strasznego pecha bralam leki od 6 miecha ciazy i po ciazy i w ogole nie moglam piersia karmic a to podobno taka maksymalna bliskosc jest.... nie wszystkim jest to dane zazdroszcze wam dziewczynki, choc z drugiej strony piersi bola sa nabrzmiale wszystko ma swoje plusy i minusy ale mimo to byc tak blisko z maluszkiem to jest dopiero dar
[ Dodano: 03-05-2012, 10:00 ]
a ktora kobietka ma wiecej czasu nie pracuje by nawiazac znajomosc pogadac dluzej o dzieciaczkach np na gg?? chetnie bym z taka popisala jesli ktoras z was ma ochote prosze zostawcie swoje namiary gg albo nr kom jak kto woli naprawde zalezy mi na wymianie doswiadczen na jakiejs znajomosci.... moje znajome maja juz troche wieksze dzieciaczki i jak ja urodzilam maluszka zostalam z noworodkeim sama... tzn mialam wsparcie rodziny partnera ale zadna kolezanka nie miala az tak malenkiego dziecka teraz igorek ma prawie 14 miesiecy i powiem wam ze to swietny okres w zyciu malucha... jest slodki ale juz nie taki bezbronny i nic nie rozumiejacy jak noworodek... czekam na was mamuski