agasio
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

Re: Zimowe Maluszki 2011/2012

12 lis 2012, 23:59

A Gabi- ale Twoja córcia goni z tymi zabkami, gartki;)

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2012, 08:43

Ja tu się ostatnio wyzalilam, a wczoraj Martyna 2 kroczki zrobiła rączkując hehe więc coś próbuje. I potrafi usiąść sama na jednym pośladku. Ale to cieszy !
Dziś do urzędu pracy jadę się wstawic i mam stres. Do tego jazda autobusem na drugi koniec miasta mnie irytuje bo pewnie komuś się oberwie za brak kultury.

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lis 2012, 09:11

Hej dziewuszki :ico_haha_02:

Mad udanej wyprawy do urzędu pracy ja jutro już do prac idę i normalnie cieszę się jak głupia bo już świra dostaję w domu własnie właczyłam Kubie teletubisie bo od samiutkiego rana rozrabia i o dziwo siedzi jak zahipnotyzowany przy bajkach tylko slychać zgrzytanie ząbków :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Agasio witaj zgubo :ico_haha_02: i gratuluję postępów Oleńki no i oczywiście wielkie brawa za raczki-kroczki Martyni :ico_brawa: :ico_brawa:

ja się wczoraj uśmiałam z Kuby bo siedziałam z nim na podłodze i w pewnym momencie Kuba chciał przejść przez moje nogi na grugą stronę i dotychczas była to przeszkoda nie do pokonania a wczoraj po prostu przedarł przez przeszkodę jak mały czołg :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
nostromo20
maniakogadacz
maniakogadacz

13 lis 2012, 11:45

nostromo to Cie syn milo zaskoczyl. Wczesniej nie probowal wstawac ?
może i próbował, ale dopiero teraz mu się pierwszy raz udało :ico_haha_01: a tak to staje sobie już na kolankach, tzn klęczy trzymając się czegoś. a TY się Mad nie przejmuj Martynką, że jej się nie spieszy, bo jak ona wyczuje, że można się inaczej i szybciej poruszać, to tak ruszy z kopyta, że hej! bo to tak potem nagle szybko postępuje :-)

a Filip miał wczoraj przygodę wieczorem. ja byłam w kuchni, a on sobie popełznął do naszej sypialni, która jest za ścianą zaraz. robi tam sobie coraz częściej wycieczki, bo lubi się zawijać w chodnik, który leży przy łóżku (było widać na zdjęciach). ja po chwili tam zaglądam, patrzę... a on całkowicie pod naszym łóżkiem leży :ico_szoking: między podłogą a łóżkiem jest szczelina, ale tylko taka, że zmieściła mu się głowa, ale w poprzek... i jak chciał wyleźć z powrotem z głową na wprost to już się nie dało :ico_szoking: i utknął tam :ico_szoking: :ico_szoking: próbowałam go wyciągnąć, trzymając mu tą głowę na płasko, bo tylko tak by przeszła, ale był ryk niesamowity. nie chciałam szarpać, musiał mąż przyjść i podnieść łóżko do góry... :ico_olaboga: nie wiem, co bym zrobiła, jak bym była sama w domu :ico_szoking: i jak toto tam wlazło?? :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lis 2012, 12:09

Nostromo no niezłą przygodę Filipek zaliczyła i powiem Ci że dla mnie to już wogóle nie jest dziwne dzieci naprawde mają jakieś nadzwyczajne umiejętności do wciskania się bardzo dziwne miejsca :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2012, 22:49

Bylam w urzedzie, dostalam namiar na jedna praceale zarobki masakra godzinowo nie pogodze chocby nie wiem co i jak z Martynka. Generalnie jestem w czarnej d...
Nie wiem co robic, by polepszyc sytuacje finansowa. Zdajsie maz bedzie musial wrocic na miedzynarodowke :( Wtedy calymi tygodniami sama bede a on w drodze. Juz tak mielismy bez dziecka i bylo strasznie, a z mala... bedzie tesknila... a tata za nia ehh/
Takie kuzwa durne czasy ! Czlowiek glupieje.

Obiecalam dzisiaj Martynce ze dostanie ksiazeczke i kupilam jej fajne dwie w ksiegarni. Uwielbia ogladac w nich obrazki.
A teraz spi od 18 :O
Gabi sliczna Lila ma kuteczke co to za firma ? :-) uwielbiam taka kolorystyke. A taka czapusie jak ma Emilka ma Martynka :-)

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lis 2012, 23:09

hej

agasio fajnie ze choć raz na jakiś czas tutaj do nas zaglądasz :-D .
wstaje, otwiera szuflady, gada, poddryguje w rytm muzyki a nawet potrafi sie już obrażac:)))
brawo..a z tym obrażaniem to cąła kobietka :ico_haha_02:
a wczoraj Martyna 2 kroczki zrobiła rączkując hehe więc coś próbuje
nawet nie bedziesz wiedziała kiedy i sama wstanie :-)
normalnie cieszę się jak głupia bo już świra dostaję w domu
ja własnie jestem na takim etapie...mam już dość siedzenia z dwojką na raz...tylko jeden wielki krzyk, harmider i hałas...a ja potrzebuję ciszy i spokoju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i jak toto tam wlazło??
a to dopiero początek takich przygód :ico_oczko:
Takie kuzwa durne czasy ! Czlowiek glupieje.
:ico_pocieszyciel: choć nam też teraz nie jest łatwo...choć ja mam prace i przynajmniej wiem ze jak wróce to sie trochę odbijemy finansowo...mam nadzieje ze mam gdzie wracać....i wspołczuję wszystkim szukającym pracę teraz...cięzkie czasy nastały...powodzenia mad ...i nastromo...oczywiście trzymam za was kciuki dziewczyny!

a co do przesilenia jesiennego to chyba mnie też dopadło...non stop jestem poderwowana i mam wszystkiego dość. a n ajgorsze ze dopiero 13-ty a my już spłukani ...ratują nas tylko zaliczki męża...i Patryk znow beznadziejnie spi...albo lepiej to mozna ująć jako nie sen...a czuwanie nocne...ja chyba zwariuję :ico_zly:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

13 lis 2012, 23:23

nostromo ale sie usmialam z Filpika albo raczej z twojego posta tak to fajnie napisalas :-D

Mad szkoda ze tak sie musicie rozdzielac, takie durne czasy :cry:
i widzisz Martynka ruszyla i pewnie juz pojdzie, tak samo z hanka bylo

witaj agasio Ola najmlodsza a jak daje :ico_szoking:

dzwoneczek jak tez wysiada jak wszystkie dzieci sa w domu, dlatego nie lubie weekendow,

a tu Hanka

http://youtu.be/TTqvi5viepA

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lis 2012, 09:47

I ja witam porannie :ico_kawa:
Moja mycha dzisiaj jak wstała zaczęła robić papa i machać rączką hehe. Śmiejemy się zawsze, że w nocy krasnoludki ją nauczyły nowych rzeczy, a rano ładnie je prezentuje ;-)

Gabi no ogólnie jest strasznie z pracą. A jak jest praca to za takie marne grosze. Naprawdę gdybym miała opcję pracy w domu podjęłabym się tego. Ale nie ma no. Zostaje być nianią, ale to nie łatwe bo brak kwalifikacji a dwa poki dziecko zdrowe łatwo pogodzić 2 dzieci, ale jak jedno chore np. Martyska tfu tfu to wtedy co mama tego drugiego zrobi ? Podziekuje mi ... Takze i ta opcja odpada eh :/

Kurteczka jest przepiękna :-)

Podobno dzisiaj mabyć chłodniej ale słonecznie także spacer obowiązkowy. Te ponure dni mnie mega przytłaczają i tracę chęćna cokolwiek. Także dziś należę do żywych :P

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lis 2012, 12:41

Hallo... Dzień dobry :ico_chory: :ico_kawa:
Gdzie jesteście mamusie ?
Poprawiłam naszą 1 stronkę, bo po tych zmianach wyglądu forum, była w opłakanym stanie :/

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”