26 gru 2012, 21:21
To ja wam powiem, że ja mam burzliwy od samego początku związek. Ja widze to tak, że jak jest dobrze, to bysmy w ogień za sobą wwskoczy;i a;e jak sie kłócimy to wierzcie nie raz już powaznie rozmawialismy o rozstaniu, rozwodzie, wtedy mówimy jak to widzimy i co z dziećmi i dla nich staramy sie tworzyć rodzinę. Ale szczerze jakby mój maż był podobny do wielu facetów jakich znam, czyli on pracuje i nic ponado nie robi ani w domu ani przy dzieciach to ja bym nie umiała tak żyć, ja tego nie rozumiem, że wszystko ma być na głowie kobiety, która w sumie także ma pracę zawodowa i do tego dom i dzieci zawsze. Moj mąż jest jaki jest, potrafi być podły ale potrafi też być kochany, dawać radość i mi i dzieciom. Ale wierzcie mi, że moim zdaniem wiele kobietom byłoby lzej bez facetów nawet z dziećmi. Jak mój maż miał fochy i nic kompletnie nie robił przy dzieciach i w domu mówiłam mu ze taki ktoś jest mi zbyteczny, bo wracam do domu i od razu jestem zła a po co dzieciom wnerwiona matka, która nie ma czasu bo musi gotowac, sprzatać, i do tego kłóci sie z ojcem, którynic nie robi. Co to za wzór
Ja was dziewczyny podziwiam zwłaszcza Malinkę, bo młoda a jednak daje radę, sama, powiazała życie codzienne, dziecko z praca i szkołą. Nie jedna z nas zamęznych nie ma sił na wiecej niż juz ma na głowie, a szkoła też wymaga poświecenia nie mało. Sama wiem, że nie miałabym już czasu na szkołe, a nawet jesli to byłaby na ostatnim miejscu i to mocno.
karina oj nieodpowiedzialnosc dorosłych czasem mnie dobija, mam wrażenie, ze sam wiek nie mówi wcale o dorosłości, znam 40 które maja bagno w głowie większe jak nie jedna 18. Fakt, moze to odbija kobietom w tym wieku i nagle znów chca być młode??Zobaczę za kilka lat hihihihi/ Ale nie wyobrażalne dla mnie zostawić dzieci i isć balować.
Ja jade, mam jechać do PL na kilka dni w maju i powiem szczerze, że czuję już się z tym źle, bo biore tylko z Elizą, nie ukrywam, ze chodzi zarówno o finanse jak i o to, że z 2 moich maluchów nie dam rady na lotnisku. Każdy lot jest dla mnie stresujący a z 2 dzieci?Kurka a to siku a to coś i weź wytłumacz dzieciom, że nie mogą teraz bo trzeba na samolot iść a nie do wc. I czuję sie źle, że Dorianka zostawie na kilka dni, wiem że z tatą nie zginie a pewno nawet spędza super czas razem.